• Special Offer on First Purchase
  • |
  • Code : #ASDA44
  • |
  • Get 50% Off

Контакт

Contact us about anything related to our company or services.
We'll do our best to get back to you as soon as possible.

Нашата фирма

Нашиот тим во секое време ќе одговори на вашите прашања за нашите производи. Пополнете ја формата и ќе ве контактираме во најкраток можен рок. Ние сме тука за Вас.

Itrejd Ltd Dooel Skopje
Kozle 88 1/6, , Skopje, , 1000, Северна Македонија
Побарајте телефонски позив

Јавете се

Нашиот тим во секое време ќе одговори на вашите прашања за нашите производи. Пополнете ја формата и ќе ве контактираме во најкраток можен рок. Ние сме тука за Вас.

Јавете ни се!

Call: +389 72 25 88 66
Јавете ни се

Испратете ни е-маил

Нашиот тим во секое време ќе одговори на вашите прашања за нашите производи. Пополнете ја формата и ќе ве контактираме во најкраток можен рок. Ние сме тука за Вас.

Tu smo za Vas!

Email: prodazba@itrade.com.mk
Испратете ни емаил