True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x
Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете потребната батерија?

Секоја батерија има своја ознака. За да ја пронајдете, погледнете ја ознаката на старата батерија, потоа запишете во полето "Пребарување" и ќе ја добиете листата на моделите кои одговараат.

Код на батериите за ACER 

Кодот на батериите за ACER се комбинација од 2 букви и 2 броја, како на пример AS07, UM09.

Clarico-Text-Image
Батерија NRG+ за Acer E5-475 E5-575 E5-774 F5-573 AS16A5K
2.099,00 ден 2.099,00 ден
NRG+ Заменска батерија за лаптоп ACER E5-475 E5-575 E5-774 F5-573 - AS16A5K AS16A7K AS16A8K - 2200mAh 
NRG+ Battery for Acer Aspire E 11 ES1-111M ES1-131 E 15 ES1-512
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Капацитет: 2100mAh;Напон: 11.4V;Број на ќелии: 3;Технологија на ќелии: Li-Poly; Компатибилни ознаки : AC14B13J,AC14B13K,AC14B18J,AC14B18K ;Компатибилни модели : Acer Chromebook 11,Acer Chromebook 13,Acer Extensa 2519,Acer Aspire E,Acer Aspire E 11 ES1-111,Acer Aspire E 11 ES1-111M,Acer Aspire E 11 ES1-131,Acer Aspire E 15 ES1-512,Acer Aspire ES,Acer Aspire ES 15 ES1-533,Acer Chromebook 11 CB3-111,Acer Chromebook 13 CB5-311,Acer Aspire ES 15 ES1-520,Acer Aspire ES 15 ES1-521,Acer Aspire ES 15 ES1-522,Acer Aspire ES 15 ES1-531,Acer Aspire ES 15 ES1-571,Acer Aspire ES 13 ES1-331,Acer Aspire ES 17 ES1-731,Acer Aspire ES 17 ES1-731G
Батерија за Acer Aspire One D260 D255 522 722 AL10A31
1.499,00 ден 1.499,00 ден
Батерија за лаптоп Acer Aspire One D260 Series, Aspire D255 Series, Aspire One 360, Aspire One D255E, Aspire One 722
(PN) AL10A31
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија Green Cell за Acer Aspire E 15 E15 E5-575 E 17 E17 E5-774 / 14,4V 2200mAh
2.700,01 ден 2.700,01 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Aspire E5, Acer Aspire E5-575, Acer Aspire E5-575G Acer Aspire E, Acer Aspire E5-553
Капацитет: 2200 mAh; Напон: 14,8 V (14,4V); Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell AC14B3K AC14B8K do Acer Aspire 5 A515 A517 R15 R5-571T Spin 3 SP315-51 SP513-51 Swift 3 SF314-52
3.700,00 ден 3.700,00 ден
Капацитет: 2200mAh; Напон: 15,2 V; Број на ќелии: 4;
Компатибилни со следниве модели на батерии: AC14B3K, AC14B8K, AC14B7K;
Батерија Green Cell за Acer Aspire E14 E15 E5-511 E5-521 E5-551 E5-571 / 11,1V 4400mAh
3.199,99 ден 3.199,99 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Aspire E5, Acer Aspire V3, Acer Extensa 2509, Acer Extensa 2510, Acer Extensa 2510G, Acer TravelMate P256, Acer Aspire E14, Acer Aspire E15
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell AL12A32 за Acer E1-522 E1-530 E1-532 E1-570 E1-572 V5-531 / 14,4V 2200mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Aspire V5-471P, Acer Aspire V5-571G, Acer Aspire E1, Acer Aspire V5-431
Капацитет: 2200 mAh; Напон: 14,4V (14,8 V); Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Acer Aspire 5520 AS07B31 AS07B32 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Aspire 5220, Acer Aspire 5220G, Acer Aspire 5230, Acer Aspire 5300, Acer Aspire 5310
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Acer Aspire 4710 4720 5735 5737Z 5738 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Aspire 2430, Acer Aspire 2900, Acer Aspire 2930, Acer Aspire 2930G, Acer Aspire 2930Z, Acer Aspire 4220
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија NRG+ за Acer Aspire 4732 5732Z NV52 AS09A41
1.799,00 ден 1.799,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп Acer Aspire 4732z, Aspire 5332, Aspire 5334, Aspire 5516, Aspire 5517, Aspire 5532, Aspire 5734z, Gateway NV51, Gateway NV52, Gateway NV53, Gateway NV54, Emachine E625
(PN) AS09A41, AS09A51, AS09A31
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија за Acer Aspire 3050 5000 5050
1.900,00 ден 1.900,00 ден
Батерија за лаптоп ACER Aspire 3030, Aspire 3600, Aspire 3200, Aspire 3680, Aspire 5050 Series, Aspire 5570 Series, Aspire 5580 Series, Aspire 5500, TravelMate 3262, Travelmate 3210, Travelmate 3220, Extensa 2400
(PN) BATEFL50L6C40
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија за Acer Aspire 1410 1810T One 521 752 UM09E36
1.699,00 ден 1.699,00 ден
Батерија за лаптоп Acer Aspire One 521 Series, Aspire One 752 Series, Aspire 1410 Series, Aspire 1810 Series, Ferrari One 200
(PN) UM09E36, UM09E71
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за Acer Aspire E1 V5-551 V5-551G V5-571 V5-571G V5-571P AL12A32
1.899,00 ден 1.899,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп Acer Aspire V5 Series- Aspire V5-551, Aspire V5-551g, Aspire V5-571, Aspire V5-471p, Aspire V5-571p
(PN) AL12A32, AL12A72
14.8V 2200mAh/33Wh
Батерија NRG+ за Acer Aspire ONE V5 ONE 725 AL12B32
1.799,00 ден 1.799,00 ден
NRG+ Батерија за Лаптоп Acer Aspire One 756, TravelMate B113 Series, C7 ChromeBook Series, C710 ChromeBook Series, Aspire One V5-121, Aspire One V5-131, Aspire One V5-171
(PN) AL12B32, AL12X32
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за Acer Aspire 5300 5330 5520 5710 5720 5900 6900 7300 AS07B42
1.999,00 ден 1.999,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп ACER Aspire 5220 Series, Aspire 5300 Series, Aspire 5330 Series, Aspire 5520 Series, Aspire 5710 Series, Aspire 5720 Series, Aspire 5730 Series, Aspire 5920 Series, Aspire 6920 Series, Aspire 6930 Series, eMachines E520, eMachines G620, EasyNote LJ63, EasyNote LJ73, Gateway MD7801U
(PN) AS07B42, AS07B31
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за Acer Aspire 2930 4310 4520 4710 4720 4730 4920 4930 5735 - AS07A41
1.799,00 ден 1.799,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп Acer Aspire 2930 Series, Aspire 4310 Series, Aspire 4520 Series, Aspire 4530 Series, Aspire 4540 Series, Aspire 4710 Series, Aspire 4720 Series, Aspire 4730 Series, Aspire 4920 Series, Aspire 4930 Series, Aspire 5300 Series, Aspire 5541 Series, Aspire 5735 Series, Aspire 5740 Series, Aspire 7715z, Emachine D620
(PN) AS07A41, AS07A72
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија NRG+ за Acer Aspire 4551 4741 5735 E1 V3 AS10D51
1.899,00 ден 1.899,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп ACER Aspire 4551 Series, Aspire 4741g, Aspire 5741, Aspire 5741g, Aspire 571g, Aspire 5750, Aspire 5750g, Aspire 5735z, Aspire 5736z, Aspire 7551, Aspire 7551g, Aspire 7741, Aspire 7741g, Aspire 7741zg, TravelMate 4740, TravelMate 4740z, TravelMate 5740, Travelmate 5742, TravelMate 7740, TravelMate 8472, TravelMate 8572g, TravelMate TM5740, TravelMate TM5742
(PN) AS10D51, AS10D31
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија Green Cell за Acer Aspire 3830T 4830T 4830TG 5830 5830T 5830TG / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Aspire 3830T,Acer Aspire 4830TG,Acer Aspire 5830,Gateway ID47H05M,Gateway ID57H,Gateway ID57H02u,Gateway ID57H03h,Gateway ID57H19a
Капацитет: 4400 mAh;Напон:11.1V (10.8V)
Батерија Green Cell за Acer Aspire E 11 ES1-111M ES1-131 E 15 ES1-512 / 11,4V 2100mAh
3.500,00 ден 3.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Chromebook 11,Acer Chromebook 13,Acer Extensa 2519,Acer Aspire E,Acer Aspire E 11 ES1-111,Acer Aspire E 11 ES1-111M,Acer Aspire E 11 ES1-131,Acer Aspire E 15 ES1-512,Acer Aspire ES,Acer Aspire ES 15 ES1-533,
Капацитет: 2100mAh;Напон: 11.4V
Батерија Green Cell за Acer Aspire S7-392 S7-393 AP13F3N / 7,5V 6250mAh
4.198,99 ден 4.198,99 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Aspire S7, Acer Aspire S7 -392, Acer Aspire S7-393
Капацитет: 6250 mAh; Напон: 7,5V
Батерија Green Cell AS15B3N за Acer Predator 15 G9-591 G9-592 G9-593 17 G9-791 G9-792 G9-793 17X GX-791 GX-792 21X
4.599,00 ден 4.599,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Predator 15 G9-591 G9-592 G9-593 17 G9-791 G9-792 G9-793 17X GX-791 GX-792 21X
Капацитет: 5800 mAh; Напон: 14,4V (14,8 V); Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Acer Aspire V 15 V5-591G AL15B32 / 11,1V 4400mAh
4.198,99 ден 4.198,99 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Aspire V 15 V5-591, Acer Aspire V 15 V5-591G
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell AP16M5J за Acer Aspire 3 A315 A315-31 A315-42 A315-51 A317-51 Aspire 1 A114-31
2.799,00 ден 2.799,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Aspire 3 A315 A315-31 A315-42 A315-51 A317-51 Aspire 1 A114-31
Капацитет: 4750mAh; Напон: 7,7V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell AP12E3K за Acer Aspire S7-191
3.899,00 ден 3.899,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Aspire S7, Acer Aspire S7-191
Капацитет: 3790 mAh; Напон: 7,4 V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Acer Aspire S7-391 AP12F3J / 7,4V 4650mAh
5.799,00 ден 5.799,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Aspire S7-391, Acer Aspire S7
Капацитет: 4650 mAh; Напон: 7,4V
Батерија Green Cell за Acer Aspire Timeline Ultra M3 M5 / 11,1V 4850mAh
4.198,99 ден 4.198,99 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Aspire M3, Acer Aspire M5, Acer Iconia Tab, Acer Aspire M3-581T,Acer Iconia W700P, Acer Travel Mate, Acer Travel Mate P645-S
Капацитет: 4850 mAh; Напон: 11.1V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Acer Aspire V5-552 V5-572 V5-573 V7-581 R7-571 / 15V 3400mAh
5.199,00 ден 5.199,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Aspire M5, Acer Aspire V5, Acer Aspire V7, Acer Aspire M5-583P, Acer Aspire R7, Acer Aspire R7-571, Acer Aspire R7-571G
Капацитет: 3400mAh; Напон: 15V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Acer Aspire S3 / 11,1V 3300mAh
4.200,00 ден 4.200,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Aspire S3, Acer Aspire S3-391, Acer Aspire S3-951
Капацитет: 3300 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 3
Батерија Green Cell за Acer TravelMate 4400 C300 2410 Aspire 3020 3610 5020 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer TravelMate C314XMi, Acer Aspire 3020, Acer Aspire 3020LMi, Acer Aspire 3020WLMi, Acer Aspire 3021WLMi, Acer Aspire 3022LMi
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 14,8 V (14,4V); Број на ќелии: 8
Батерија Green Cell за Acer Aspire v5-171 v5-121 v5-131 / 14,4V 2200mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Aspire One, Acer Aspire V5, Acer Aspire V5-171, Acer TravelMate B113, Acer TravelMate B113-E, Acer TravelMate B113-M, Acer TravelMate B113E
Капацитет: 2200 mAh; Напон: 14,4V (14,8 V); Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Acer Aspire v5-171 v5-121 v5-131 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Aspire V5, Acer Aspire V5-171, Acer TravelMate B113, Acer TravelMate B113-E, Acer TravelMate B113-M, Acer TravelMate B113E
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Acer Aspire One A110 A150 D150 D250 ZG5 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Gateway LT1005, Gateway LT1005C, Gateway LT1005U, Gateway LT1006, Gateway LT1006U, Gateway LT1007
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Acer Aspire One 533 532H 533H / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп eMachines EM350, Gateway LT2102, Gateway LT2102H, Gateway LT2104U
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Acer Extensa 5235 5635 5635Z 5635G 5635ZG / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Extensa 5235, Acer Extensa 5235G, Acer Extensa 5235Z, Acer Extensa 5635, Acer Extensa 5635Z
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Acer TravelMate 2420 3300 4520 4720 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Aspire 2920, Acer Aspire 2920Z, Acer Aspire 3620, Acer Aspire 3620, Acer Aspire 3620
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V)
Батерија Green Cell за Acer TravelMate 5220 5520 5720 7520 7720 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Acer TravelMate 7720G, Acer Extensa 5000, Acer Extensa 5100, Acer Extensa 5120, Acer Extensa 5210, Acer Extensa 5210WLMI, Acer Extensa 5220
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија за ACER E5 Extensa 15 EX2520 AL15A32
2.099,00 ден 2.099,00 ден
Батерија за лаптоп ACER E5 серија, Extensa 15 serije. EX2520 - AL15A32 - 14.8V 2200mAh
Батерија NRG+ за Acer AS10 Series AS10D51 6600mAh
2.299,01 ден 2.299,01 ден
NRG+ Батерија за лаптоп ACER Aspire 4551 Series, Aspire 4741g, Aspire 5741, Aspire 5741g, Aspire 571g, Aspire 5750, Aspire 5750g, Aspire 5735z, Aspire 5736z, Aspire 7551, Aspire 7551g, Aspire 7741, Aspire 7741g, Aspire 7741zg, TravelMate 4740, TravelMate 4740z, TravelMate 5740, Travelmate 5742, TravelMate 7740, TravelMate 8472, TravelMate 8572g, TravelMate TM5740, TravelMate TM5742
(PN) AS10D51, AS10D31
10.8V 6600mAh/71Wh

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.