True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x
Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете потребната батерија?

Секоја батерија има своја ознака. За да ја пронајдете, погледнете ја ознаката на старата батерија, потоа запишете во полето "Пребарување" и ќе ја добиете листата на моделите кои одговараат.

Кодови на батериите за MAC

Кодот на батериите за Mac започнува со буква A, па следи комбинација од 4 броеви, како на пример: A1185, A1289, A1233.

Clarico-Text-Image
Батерија за APPLE Macbook Air 11" Mid 2011 - Mid 2012 A1406
2.999,01 ден 2.999,01 ден
Батерија за лаптоп APPLE Macbook Air 11" A1370 - Mid 2011 - Mid 2012 - EMC 2471, MacBookAir4,1 MC968LL/A (64 GB), MC969LL/A (128 GB)
(PN) A1406, A1370
7.3V, 35Wh
Батерија за APPLE MacBook Air 13" (2010 - 2014) - A1377 A1405 A1496
2.999,01 ден 2.999,01 ден
NRG+ Заменска батерија за лаптоп APPLE Macbook Air 13"  A1369 EMC 2469 - 2010 - 2014 MacBookAir4,2 - A1405 38Wh, 7.3V 5200mAh
Батерија NRG+ за Apple Macbook Pro 13 A1278
2.499,00 ден 2.499,00 ден
Капацитет: 4400 mAh;Напон: 11.1V (10.8V);Број на ќелии: 6; Li-Polymer;Боја: Црна; Големина: 211x79x12mm;Тежина: 280g;Модел MacBook Pro 13";Листа на компатибилност ;Компатибилна со следните модели : A1322 ;Компатибилна со : Apple MacBook Pro
Батерија Green Cell за Apple MacBook Air 13 A1369 A1466 A1377 A1405 A1496 (2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2017)
5.500,00 ден 5.500,00 ден
Батерија Green Cell за Apple MacBook Air 13 "A1466 (2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2017), MacBook Air 13" A1369, 020-7379-A 020-8143-A 661-5731 661-6055 MacBook Air 13 ", MC503LL / A, MC504LL / A, MC965LL / A.
Батерија Green Cell за Apple Macbook 13 A1342 2009-2010 / 11,1V 5200mAh A1331
3.500,00 ден 3.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple MacBook 13
Капацитет: 5200 mAh; Напон: 11.1V (10.8V)
Батерија NRG+ за Apple Macbook Pro 15 A1286 2009-2010
2.500,00 ден 2.500,00 ден
NRG+ батерија за лаптоп Apple MacBook Pro 15 A1286 A1321
Батерија Green Cell за Apple Macbook Air 13 A1237 A1304 2008-2009 / 7,4V 4400mAh
2.699,00 ден 2.699,00 ден
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 7.4V; Број на ќелии: 4; Технологија на клетки: Ли-полимер; Модел: MacBook Air 13 "; Компатибилни со следниве модели на батерии: A1245
Батерија Green Cell за Apple MacBook 12 A1534 (почеток на 2015 година, почеток 2016 година, средина на 2017 година) / 7,6V 5200mAh
7.799,00 ден 7.799,00 ден
Капацитет: 40Wh; Напон: 7,6V; Број на ќелии: 6; Технологија на клетки: Ли-полимер; Серија: Полимер; Компатибилни со следниве модели на батерии: 1, A1527, A1705; Компатибилни модели: Apple MacBook 12
Батерија Green Cell за Apple Macbook 13 A1278 алуминиум Unibody (крај на 2008 година) / 11,1V 4200mAh
2.699,00 ден 2.699,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple MacBook 13
Капацитет: 4200; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Apple Macbook 13 A1181 2006-2009 (црна) / 11,1V 5200mAh
2.699,00 ден 2.699,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple MacBook 13
Капацитет: 5200 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија за Apple MacBook Pro 15" Retina (Late-13 Mid-14) A1398 A1494
4.599,00 ден 4.599,00 ден
Батерија за лаптоп Apple MacBook Pro 15" Retina A1398, MacBook Pro ME293LL/A, MacBook Pro ME294LL/A, MacBook Pro ME874LL/A, MacBook Pro MGXA2LL/A, MacBook Pro MGXC2LL/A
(PN) A1494, 020-8150
11.26V 95Wh, 8440mAh

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.