• Special Offer on First Purchase
  • |
  • Code : #ASDA44
  • |
  • Get 50% Off
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер


Kategorije:

 

Производи:

NRG+ Battery for Dell Latitude D620 D630 D630N D631
1.800,00 ден 1.800,00 ден 1800.0 MKD
NRG + батерија за лаптоп Dell Precision M2300, Dell Latitude D620, Dell Latitude D630, De ll Latitude D630c, Dell Latitude D630N, Dell Latitude D631, Dell Latitude D631N, Dell Latitude D830n, Dell Latitude PP18L
Батерија Green Cell TE03XL за HP Omen 15-AX052NW 15-AX055NW 15-AX075NW 15-AX099NW, HP Pavilion 15-BC402NW 15-BC408NW 15-BC411NW
3.500,00 ден 3.500,00 ден 3500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP Omen 15-AX052NW ; HP Pavilion 15-BC402NW, HP 15-BC408NW; HP 15-BC411NW
Капацитет:3500mAh; Напон: 11.55V
Батерија Green Cell за Acer Aspire E 11 ES1-111M ES1-131 E 15 ES1-512 / 11,4V 2100mAh
3.500,00 ден 3.500,00 ден 3500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Acer Chromebook 11,Acer Chromebook 13,Acer Extensa 2519,Acer Aspire E,Acer Aspire E 11 ES1-111,Acer Aspire E 11 ES1-111M,Acer Aspire E 11 ES1-131,Acer Aspire E 15 ES1-512,Acer Aspire ES,Acer Aspire ES 15 ES1-533,
Капацитет: 2100mAh;Напон: 11.4V
Батерија Green Cell за Asus X556U / 7,6V 4100mAh
3.500,00 ден 3.500,00 ден 3500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Asus X556UV,Asus X556,Asus X556UA,Asus X556UB,Asus X556UF,Asus X556UJ
Capacity: 4100 mAh;Voltage: 7.6 V;Number of cells: 4
Батерија Green Cell за Asus EeeBook E502M E502MA / 7,6V 4200mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден 2500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Asus EeeBook E502M, Asus EeeBook E502MA
Капацитет: 4200 mAh; Напон: 7,6V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Lenovo ThinkPad Edge E550 E550c E555 E560 E565 / 11,1V 4400mAh
3.500,00 ден 3.500,00 ден 3500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Lenovo ThinkPad Edge E550, Lenovo ThinkPad Edge E555, Lenovo ThinkPad Edge E560
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за HP Pavilion 14 15 17 Envy 15 17 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден 2500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP Pavilion 17,HP Pavilion 17Z,HP Pavilion 15,HP Pavilion 15T,HP Pavilion 15Z,HP Envy 15Z,HP Envy M6,HP Envy 15,HP Envy 15T,HP Envy 17,HP Envy 17T,HP Envy M7,HP Pavilion 14
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell A32-X401 за Asus X301 X301A X401 X501
2.500,00 ден 2.500,00 ден 2500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Asus VivoBook S301, S301, S301A1, S301LA, S301LP, S301U, S401, S401A, S401A1, S401U, S501, S501A, S501A1, S501U, X301, X301A, X301A1, X301U, X401, X401A
Батерија Green Cell WDX0R WDXOR за Dell Inspiron 13 5368 5378 5379 14 5482 15 5565 5567 5568 5570 5578 5579 7560 7570 17
4.300,00 ден 4.300,00 ден 4300.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Inspiron 13 5368, Dell Inspiron 13 5378, Dell Inspiron 13 5379,Dell Inspiron 14 5482,Dell Inspiron 15 5565,Dell Inspiron 15 5567
Капацитет: 3400mAh; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell C31N1528 за Asus ZenBook Flip UX360C UX360CA 2900mAh
3.500,00 ден 3.500,00 ден 3500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Asus ZenBook Flip
Капацитет: 2900 mAh; Напон: 11,55V; Број на ќелии: 3
Батерија Green Cell AC14B3K AC14B8K do Acer Aspire 5 A515 A517 R15 R5-571T Spin 3 SP315-51 SP513-51 Swift 3 SF314-52
3.700,00 ден 3.700,00 ден 3700.0 MKD
Капацитет: 2200mAh; Напон: 15,2 V; Број на ќелии: 4;
Компатибилни со следниве модели на батерии: AC14B3K, AC14B8K, AC14B7K;
Батерија Green Cell BP02XL за HP Pavilion 15-AU 15-AU051NW 15-AU071NW 15-AU102NW 15-AU107NW 15-AW 15-AW010NW
3.800,00 ден 3.800,00 ден 3800.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP Pavilion 15-AU 15-AU051NW 15-AU071NW 15-AU102NW 15-AU107NW 15-AW 15-AW010NW
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 7,7V; Број на ќелии: 2;
Green Cell A32N1405 батерија за Asus G551 G551J G551JM G551JW G771 G771J G771JM G771JW N551 N551J N551JM N551JW N551JX
3.500,00 ден 3.500,00 ден 3500.0 MKD
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6; Технологија на ќелии: Li-Ion; Боја: Црна; Заштита од преголемо полнење: Да; Преоптоварување заштита: Да; Код на производот: AS129; Производител: Green Cell; Seria: Standard;
Батерија Green Cell за HP ProBook 430 440 450 455 470 G4 G5 / 11,4V 4000mAh
4.300,00 ден 4.300,00 ден 4300.0 MKD
Green Cell RR03 Батерија за лаптоп HP ProBook 430, HP ProBook 440, HP ProBook 450, HP ProBook 470, HP ProBook 455, HP Mobile Thin
Капацитет: 4000 mAh; Напон: 11,4 V
Батерија Green Cell за Lenovo Z51 Z51-70 IdeaPad 500-15ISK / 14,4V 2200mAh
2.900,00 ден 2.900,00 ден 2900.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Lenovo Z51, Lenovo IdeaPad 500, Lenovo Z41
Капацитет: 2200 mAh; Напон: 14,4V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Fujitsu Lifebook A532 AH532 / 11,1V 4400mAh
2.700,01 ден 2.700,01 ден 2700.01 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Fujitsu LifeBook AH502, Fujitsu LifeBook A532, Fujitsu LifeBook AH532, Fujitsu LifeBook A512, Fujitsu Lifebook AH512
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell SB03XL за HP EliteBook 720 G1 G2 820 G1 G2 / 11,25V 4000mAh
4.500,00 ден 4.500,00 ден 4500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP EliteBook 820, HP EliteBook 720, HP EliteBook 725
Капацитет: 4000 mAh; Напон: 11.25V; Број на ќелии: 3
Батерија Green Cell за Lenovo B50-50 IdeaPad 100-14IBD 100-15IBD / 14,4V 2200mAh
2.700,01 ден 2.700,01 ден 2700.01 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Lenovo B50, Lenovo IdeaPad 100, Lenovo IdeaPad 300, Lenovo B71
Капацитет: 2200 mAh; Напон: 14,4V (14,8 V); Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell B21N1329 за Asus X553 X553M F553 F553M / 7,2V 3800mAh B21N1329
2.700,01 ден 2.700,01 ден 2700.01 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Asus X553MA, Asus R515, Asus R515MA, Asus A553, Asus A553M
Капацитет: 3800 mAh; Напон: 7,2V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Dell Inspiron 3521 5521 5537 5721 / 14,4V 2200mAh
2.699,00 ден 2.699,00 ден 2699.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Vostro 15, Dell Inspiron 155, P52 , Dell Vostro P45F, Dell Vostro P45F001, Dell Inspiron 17, Dell Inspiron 17R, Dell Inspiron P40F
Капацитет: 2200 mAh; Напон: 14,8V (14,4V); Број на ќелии: 4