True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете потребната батерија?

Секоја батерија има своја ознака. За да ја пронајдете, погледнете ја ознаката на старата батерија, потоа запишете во полето "Пребарување" и ќе ја добиете листата на моделите кои одговараат.

Код на батериите за Dell

Кодот на батериите за Dell се состои од зборот TYPE-па по него следат 4 или 5 букви или броеви, како на пример Type J1KND.

Clarico-Text-Image
Батерија за DELL Vostro 1014 1015 A840 A860 F286H
1.499,00 ден 1.499,00 ден
Батерија за DELL Vostro A840 A860 A860n 1014 1015, 1088, Inspiron 1410, 6-ќелии 4400mAh 49Wh, 11.1V
Батерија за Dell Latitude D620 D630 Precision M2300 PC764
1.800,00 ден 1.800,00 ден
Батерија за лаптоп DELL Latitude D620, Latitude D630, Latitude D631, Precision M2300
(PN) PC764, TC030, 0KD494
11.1V, 4400mAh/49Wh
Батерија Green Cell WDX0R WDXOR за Dell Inspiron 13 5368 5378 5379 14 5482 15 5565 5567 5568 5570 5578 5579 7560 7570 17 5770
4.300,00 ден 4.300,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Inspiron 13 5368, Dell Inspiron 13 5378, Dell Inspiron 13 5379,Dell Inspiron 14 5482,Dell Inspiron 15 5565,Dell Inspiron 15 5567
Капацитет: 3400mAh; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Dell Vostro V13 V13Z V130 V131 V1300 / 11,1V 2700mAh
2.699,00 ден 2.699,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Vostro V130, Dell Vostro V13, Dell Vostro P16S, Dell Vostro P16S001, Dell Vostro P08S, Dell Vostro P08S001
Капацитет: 2700 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell 93FTF GJKNX за Dell Latitude 5280 5290 5480 5490 5491 5495 5580 5590 5591 Precision 3520 3530
4.200,00 ден 4.200,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Latitude 5290, Dell Latitude 5280, Dell Latitude 5480, Dell Latitude 5490
Капацитет: 8900 mAh; Напон: 7,6V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Dell Inspiron 3521 5521 5537 5721 / 14,4V 2200mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Vostro 15, Dell Inspiron 155, P52 , Dell Vostro P45F, Dell Vostro P45F001, Dell Inspiron 17, Dell Inspiron 17R, Dell Inspiron P40F
Капацитет: 2200 mAh; Напон: 14,8V (14,4V); Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Dell Latitude D531 D531N D820 D830 PP04X / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Precision M65,Dell Latitude D820,Dell Latitude D830,Dell Precision M4300,Dell Latitude D531
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Dell Inspiron 14 1464 15 1564 17 1764 / 11,1V 6600mAh
2.699,00 ден 2.699,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Inspiron P05, P09G00 Inspiron P07E001, Dell Inspiron P08F001, Dell Inspiron P08F
Капацитет: 6600 mAh; Напон: 11,1V (10,8 V); Број на ќелии: 9
Батерија NRG+ за Dell Latitude E6400 E6500 Precision M2400 M4400 M4500
1.899,00 ден 1.899,00 ден
NRG+ заменска батерија за лаптоп DELL Latitude E6400 E5610, Precision M2400 M4400 M4500, 11.1V 4400mAh
Батерија NRG+ за DELL Latitude E5440 E5540 N5YH9
2.299,01 ден 2.299,01 ден
NRG+ Батерија за лаптоп Dell Latitude E5540, Dell Latitude E5440
(PN) N5YH9, VV0NF, NVWGM
11.1V, 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за Dell Inspiron 1440 1500 1525 1545, X284G
1.699,00 ден 1.699,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп Dell Inspiron 1525, Dell Inspiron 1526, Dell Inspiron 1545, Vostro 500
(PN) X284G, 0F965N
11.1V, 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за Dell Latitude E6420 E6430 Inspiron 15R-5520 T54FJ
2.199,00 ден 2.199,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп Dell Latitude E6420 Series, Latitude E6520, Latitude E6430, Inspiron 14R-5420, Inspiron 15R-5520, Inspiron 7720 Series, Inspiron 17R Series, Vostro 3460 Series, Vostro 3560 Series, Audi A4 series, Audi A5 Series
(PN) T54FJ
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за Dell Latitude E6220 E6230 E6320 E6330 E6430S
2.498,99 ден 2.498,99 ден
NRG+ Батерија за лаптоп Dell Latitude E6210, Latitude E6220, Latitude E6230, Latitude E6320, Latitude E6330, Latitude E6430s
(PN) 09K6P
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за DELL Inspiron 14-5000 M5Y1K
2.099,00 ден 2.099,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп DELL Inspiron 14 Series, Inspiron 14 3000 Series, Inspiron 14 5000 Series, Inspiron 15 Series, Inspiron 15 3000 Series, Inspiron 5555, Inspiron 5558. Inspiron 3458, Inspiron 3558, Vostro 3558, Vostro 3458. Latitude 14- 3460. Latitude 14-3470, Latitude 15-3570, Inspiron 15U-1528, Inspiron 15U-1748S Series
(PN) M5Y1K, GXVJ3, HD4J0, K185W, WKRJ2
14.8V, 2200mAh/33Wh
Батерија NRG+ за Dell Inspiron 14-3421 15-3521 MR90Y
1.999,00 ден 1.999,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп Dell Inspiron 14-3421, Inspiron 14-5421, Inspiron 15-3521, Inspiron 15-5537, Inspiron 15-3537, Dell 17R Series, Dell 3421 Series, Dell N5537 series, Dell Latitude 14 3000 Series, Dell Latitude 15 3000 Series, Dell Latitude 3540 Series, Dell Vostro 2421 Series, Dell Vostro 2521 Series
(PN) 0MF69 MR90Y
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за Dell Inspiron 14-3421 15-3521 XCMRD 14.8V
1.999,00 ден 1.999,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп Dell Inspiron 14-3421, Inspiron 14-5421, Inspiron 15-3521, Inspiron 15-5537, Inspiron 15-3537, Dell 17R Series, Dell 3421 Series, Dell N5537 series, Dell Latitude 14 3000 Series, Dell Latitude 15 3000 Series, Dell Latitude 3540 Series, Dell Vostro 2421 Series, Dell Vostro 2521 Series
(PN) XCMRD
14.8V 2200mAh/33Wh
Батерија NRG+ за DELL Inspiron R15 N4010 N5010 N7010 J1KND
1.899,00 ден 1.899,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп DELL Inspiron 13R 3010, DELL Inspiron 13R N3010, DELL Inspiron 14R 4010, DELL Inspiron 14R N4010, DELL Inspiron 14R N4110, DELL Inspiron 15R 5010, DELL Inspiron 15R N5010, DELL Inspiron 17R N7110, DELL Inspiron N5050, DELL Inspiron N5040, Vostro 1440, 1450, 3450
(PN) J1KND
11.1V 4400mAh / 49Wh
Батерија Green Cell за Dell Inspiron E1501 E1505 1501 6400 / 11,1V 6600mAh
2.699,00 ден 2.699,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Inspiron E1501,Dell Vostro 1000,Dell Inspiron 1501,Dell Inspiron 6400
Капацитет: 6600 mAh;Напон: 11.1V (10.8V)
Батерија Green Cell D2VF9 за Dell Inspiron 15 7547 7548 Vostro 14 5459
3.899,00 ден 3.899,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Inspiron 15 7547 7548 Vostro 14 5459
Капацитет: 3500 mAh ; Напон: 11.1V
Батерија Green Cell за Dell XPS 13 9333 L321X L322X XPS 12 9Q23 9Q33 L221X / 7,4V 6300mAh
3.899,27 ден 3.899,27 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell XPS 12,Dell XPS 13,Dell XPS Duo
Капацитет: 6300mAh;Напон: 7.4V (7.2V)
Батерија Green Cell за Dell Inspiron 1010 1110 11Z 1110 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Inspiron P03T001,Dell Inspiron 11z,Dell Inspiron P03T,Dell Inspiron Mini
Капацитет: 4400 mAh;Напон: 11.1V (10.8V)
Батерија Green Cell J60J5 за Dell Latitude E7270 E7470 5800mAh
3.899,00 ден 3.899,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Latitude E7270, Dell Latitude E7470
Капацитет: 5800mAh; Напон: 7,6V (7,4) V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell DJ1J0 за Dell Latitude 7280 7290 7380 7390 7480 7490
3.899,00 ден 3.899,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Latitude 7280,Dell Latitude 7290,Dell Latitude 7380,Dell Latitude 7390,Dell Latitude 7480,Dell Latitude 7490
Капацитет: 3684 mAh;Напон: 11.4V;Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell F3YGT за Dell Latitude 7280 7290 7380 7390 7480 7490
4.198,99 ден 4.198,99 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Latitude 7280; Dell Latitude 7280
Капацитет: 5800 mAh; Напон: 7,6 V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Dell Studio 17 1735 1736 1737 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Studio 17,Dell Studio 1735,Dell Studio 1737
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell DXGH8 за Dell XPS 13 9370 9380, Dell Inspiron 13 3301 5390 7390, Dell Vostro 13 5390
6.699,00 ден 6.699,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Inspiron 13 3301 5390 7390, Dell Vostro 13 5390
Капацитет: 6300mAh; Напон: 7,6 V
Батерија Green Cell за Dell Latitude E7440 / 7,4V 6000mAh
4.198,99 ден 4.198,99 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Latitude E7440,Dell Latitude E7450
Капацитет: 6000mAh; Напон: 7.4V (7.2V); Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Dell Latitude E7440 P40G001 / 11,1V 3060mAh
3.500,00 ден 3.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Latitude P40G001,Dell Latitude E7440
Капацитет: 3060; Напон: 11.1V (10.8V)
Батерија Green Cell за Dell Inspiron XPS Gen 2 6000 9300 9400 E1705 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Inspiron XPS, Dell Precision M6300, Dell Precision M90, Dell XPS M170, Dell XPS M1710, Dell Inspiron 9200
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell RRCGW за Dell XPS 15 9550, Dell Precision 5510
4.198,99 ден 4.198,99 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell XPS 15, Dell Precision 5510
Капацитет: 4600 mAh; Напон: 11,4 V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell 4GVGH за Dell XPS 15 9550, Dell Precision 5510
6.499,00 ден 6.499,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell XPS 15, Dell Precision 5510
Капацитет: 7300mAh; Напон: 11,4 V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell 357F9 за Dell Inspiron 15 5576 5577 7557 7559 7566 7567 4200mAh
4.300,00 ден 4.300,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Inspiron 15 5576, Dell Inspiron 15 5577
Капацитет: 4200 mAh; Напон: 11,1 V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell 33YDH за Dell Inspiron G3 3579 3779 G5 5587 G7 7588 7577 7773 7778 7779 7786 Latitude 3380 3480 3490 3590
4.299,00 ден 4.299,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Inspiron 15, Dell Inspiron 17, Dell Inspiron G3, Dell Inspiron G5, Dell Inspiron G7
Капацитет: 3500 mAh; Напон: 15,2V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell 0JV6J за Dell Inspiron 11 3162 3164 3168 3169 3179 3180 3185
3.899,00 ден 3.899,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Inspiron 11 3162, Dell Inspiron 11 3164, Dell Inspiron 11 3168
Капацитет: 4210 mAh; Напон: 7,6V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell PW23Y за Dell XPS 13 9360
6.499,00 ден 6.499,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell XPS 13
Капацитет: 7895 mAh; Напон: 7,6V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell BTYVOY1 за Dell Alienware M17x R3 M17x R4
5.799,00 ден 5.799,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Alienware M17x
Капацитет: 8100 mAh; Напон: 11,1 V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell F3YGT за Dell Latitude 7280 7290 7380 7390 7480 7490
6.499,00 ден 6.499,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Latitude 7280, Dell Latitude 7290, Dell Latitude 7380, Dell Latitude 7390
Капацитет: 7894 mAh; Напон: 7,6V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Dell Alienware 17 18 / 14,4V 4400mAh
3.899,27 ден 3.899,27 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Alienware 17, Dell Alienware 18, Alienware 17 R1, Alienware 18 R1, Alienware 17
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 14,8V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Dell XPS 15 9530, Dell Precision M3800 / 11,1V 4400mAh
3.899,27 ден 3.899,27 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Precision M3800, Dell XPS 15
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Dell Inspiron 14z 5423 15z 5523 2NJNF / 11,1V 3900mAh
5.199,00 ден 5.199,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Inspiron 14z, Dell Inspiron 15z
Капацитет: 3900 mAh; Напон: 11.1V; Број на ќелии: 6

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.