True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете вистинската батерија?

Секоја батерија има своја ознака. За да го најдете, погледнете ја старата етикета на батериите, а потоа внесете ја во полето за пребарување за да добиете листа на соодветни модели на батерии.

Шифра за батерија за Fujitsu

Батеријата Fujitsu има различни комбинации на букви и бројки, на пример FPCBP276, може да започне и со буквите SS, CP, BTP.

Clarico-Text-Image
Батерија NRG+ за FUJITSU LifeBook A530 AH530 A531 AH531 FPCBP250
1.799,00 ден 1.799,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп FUJITSU LifeBook A530, A531, AH530, AH531, LH520, LH52/C, LH530, PH521, LH701, LH701A
(PN) FPCBP250
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија Green Cell за Fujitsu-Siemens Maxdata Eco 4511 4511IW / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп MAXDATA Eco 4511IW, Maxdata Eco 4511, Uniwill L701, 555I01 L51, Uniwill L51AI, Uniwill L51AIX, Uniwill L51II, Uniwill L51IIX, Uniwill L51RI, Uniwill L51RIX
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Fujitsu LifeBook A514 A544 A555 AH544 AH564 E547 E554 E733 E734 E743 E744 E746 E753 E754 S904
4.198,99 ден 4.198,99 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Fujitsu LifeBook A514 A544 A555 AH544 E733 E734 E743
Капацитет: 2000 mAh; Напон: 10,8 V
Батерија Green Cell за Fujitsu-Siemens Esprimo Amilo Li3710 Li3910 Pi3560 Pi3660 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Fujitsu Amilo Pi3560, Fujitsu Amilo Pi3660, Fujitsu Amilo Li3910
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell PRO FPCBP145 FPCBP282 за Fujitsu LifeBook E751 E752 E781 E782 P770 P771 P772 S710 S751 S752 S760 S761
3.899,00 ден 3.899,00 ден
Green Cell PRO Батерија за лаптоп Fujitsu LIFEBOOK AH572, Fujitsu LIFEBOOK L1010, Fujitsu LIFEBOOK P702, Fujitsu LIFEBOOK P771, Fujitsu LIFEBOOK S2210, Fujitsu LIFEBOOK S6310
Капацитет: 5200 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Fujitsu LifeBook A514 A544 A555 AH544 AH564 E547 E554 E733 E734 E743 E744 E746 E753 E754 S904
5.199,00 ден 5.199,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Fujitsu LifeBook A514 A544 A555 AH544 E733 E734 E743
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10,8V
Батерија Green Cell за Fujitsu Lifebook A532 AH532 / 11,1V 4400mAh
2.700,01 ден 2.700,01 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Fujitsu LifeBook AH502, Fujitsu LifeBook A532, Fujitsu LifeBook AH532, Fujitsu LifeBook A512, Fujitsu Lifebook AH512
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Fujitsu-Siemens LifeBook E8410 E8420 E780 N7010 AH550 NH570 / 11,1V 4400mAh
2.699,00 ден 2.699,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Fujitsu Celsius H700,Fujitsu Celsius H710,Fujitsu Celsius H910,Fujitsu LifeBook A1220,Fujitsu LifeBook A6210,Fujitsu LifeBook A6220,Fujitsu LifeBook A6230
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Fujitsu-Siemens LifeBook A530 A531 AH530 AH531 / 11,1V 6600mAh
2.699,00 ден 2.699,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Fujitsu LIFEBOOK AH531, Fujitsu LIFEBOOK LH520, Fujitsu LIFEBOOK LH522 , Fujitsu LIFEBOOK A530, Fujitsu LIFEBOOK A531, Fujitsu LIFEBOOK AH530, Fujitsu LIFEBOOK LH530
Капацитет: 6600 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 9
Батерија Green Cell за Fujitsu-Siemens LifeBook BH531 LH531 SH531 / 11,1V 4400mAh
2.199,00 ден 2.199,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Fujitsu LifeBook SH531, Fujitsu LifeBook BH531, Fujitsu LifeBook LH531
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Fujitsu-Siemens Amilo Pi3525 Pi3540 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Fujitsu-Siemens Amilo Pi3525,Fujitsu-Siemens Amilo Pi3540
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Fujitsu-Siemens LifeBook A530 A531 AH530 AH531 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Fujitsu LIFEBOOK AH531, Fujitsu LIFEBOOK LH520, Fujitsu LIFEBOOK LH522, Fujitsu LifeBook A530, Fujitsu LifeBook A531
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Fujitsu-Siemens V2030 V2035 V2055 V3515 K50 / 11,1V 4400mAh
2.199,00 ден 2.199,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Fujitsu-Siemens V2030,Fujitsu-Siemens V2035,Fujitsu-Siemens V2055,Fujitsu-Siemens V3515
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Fujitsu-Siemens Lifebook S2210 S6310 L1010 P770 / 11,1V 4400mAh
3.000,00 ден 3.000,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Fujitsu LifeBook AH572,Fujitsu LifeBook L1010,Fujitsu LifeBook P702,Fujitsu LifeBook P771,Fujitsu LifeBook S2210,Fujitsu LifeBook S6310
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Fujitsu-Siemens Esprimo V5505 V6505 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Medion Akoya E5211, Medion Akoya E5214
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Fujitsu-Siemens Esprimo V5515 V5535 V5555 V6515 V6555 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Fujitsu-Siemens Esprimo V5515,Fujitsu-Siemens Esprimo V5535, Fujitsu-Siemens Esprimo V5555
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Fujitsu-Siemens Amilo Pi2530 Pi2550 Pi3540 Xi2550 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Fujitsu-Siemens Amilo Pi2530,Fujitsu-Siemens Amilo Pi2550,Fujitsu-Siemens Amilo Pi3540,Fujitsu-Siemens Amilo Xi2550
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Fujitsu-Siemens 3L50 Maxdata Eco 4500 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп UNIWILL L50
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Fujitsu-Siemens 3000 5000 7000 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Uniwill N255TI3,Uniwill P53INX,Averatec 6110,Averatec 6110EH,Gericom 1340,Gericom 1480,Gericom 3000,Gericom 5000,Maxdata Eco 4000
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Fujitsu LifeBook LH532 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Fujitsu LifeBook LH532
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Fujitsu-Siemens Amilo A8620 A7620 D6830 D7800 D7830 / 14,4V 4400mAh
2.199,00 ден 2.199,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Fujitsu Amilo D7800,Fujitsu Amilo D7830,Fujitsu Amilo D8830,Fujitsu Amilo L6820,Fujitsu Amilo L6825
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 14,8 V (14,4V); Број на ќелии: 8
Батерија Green Cell за Fujitsu-Siemens LifeBook S6410 S7210 / 11,1V 4400mAh
2.199,00 ден 2.199,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Fujitsu LifeBook S6421, Fujitsu LifeBook LifeBook S6520, Fujitsu LifeBook S7211, Fujitsu LifeBook S7210, Fujitsu LifeBook S7220
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Fujitsu-Siemens Esprimo V5505 V6505 / 11,1V 6600mAh
2.699,00 ден 2.699,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Medion Akoya E5211, Medion Akoya E5
Капацитет: 6600 mAh; Напон: 10,8 V (11,1V); Број на ќелии: 9
Батерија Green Cell за Fujitsu-Siemens D1420 L1300 L7310 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Fujitsu-Siemens D1420,Fujitsu-Siemens L1300,Fujitsu-Siemens L7310
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.