True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете потребната батерија?

Секоја батерија има своја ознака. За да ја пронајдете, погледнете ја ознаката на старата батерија, потоа запишете во полето "Пребарување" и ќе ја добиете листата на моделите кои одговараат.

Ознаки на батериите за HP

Кодот на HP батериите го сочинуваат:
- две големи букви, па по нив следат два броја (на пр HS04)
- HSTNN-бројот, почнува со HSTNN, па следи црта и броеви и букви,
-HP spare има 6 броеви, црта и уште 3 броја.

Дознај повеќе
Батерија Green Cell RR03XL за HP ProBook 430 G4 G5 440 G4 G5 450 G4 G5 455 G4 G5 470 G4 G5
2.700,01 ден 2.700,01 ден 2700.01 MKD
Green Cell Батерија за HP ProBook 430,HP ProBook 440,HP ProBook 450,HP ProBook 470,HP ProBook 455,HP Mobile Thin
Капацитет: 3400mAh; Напон: 11,4V
P/N: RR03,RR03048XL,RR03048XL-PR,RR03XL,RRO3,RRO3XL
Батерија NRG + за HP 15-AX052NW 15-AX055NW 15-AX075NW 15-AX099NW TE03XL
2.500,00 ден 2.500,00 ден 2500.0 MKD
NRG + лаптоп батерија HP TE03XL, HP Omen 15-AX05NN 15-AX055NW 15-AX075NW 15-AX099NW, HP Pavilion 15-BC402NW 15-BC408NW 15-BC411NW
Батерија NRG+ за HP ProBook 5330m FN04
2.500,00 ден 2.500,00 ден 2500.0 MKD
NRG + лаптоп батерија за HP ProBook 5330m, QK648AA, HSTNN-Q86C, 634818-271,635146-001, FN04, FNO4, HSTNN-DB0H, HSTNN-DBOH;
Батерија Green Cell RE03XL за HP ProBook 430 G6 G7 440 G6 G7 445 G6 G7 450 G6 G7 455 G6 G7 445R G6 455R G6
2.800,00 ден 2.800,00 ден 2800.0 MKD
Green Cell батерија за лаптоп HP ProBook 430 G6 G7 440 G6 G7 445 G6 G7 450 G6 G7 455 G6 G7 445R G6 455R G6
Батерија Green Cell TE03XL за HP Omen 15-AX052NW 15-AX055NW 15-AX075NW 15-AX099NW, HP Pavilion 15-BC402NW 15-BC408NW 15-BC411NW
3.500,00 ден 3.500,00 ден 3500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP Omen 15-AX052NW ; HP Pavilion 15-BC402NW, HP 15-BC408NW; HP 15-BC411NW
Капацитет:3500mAh; Напон: 11.55V
Батерија Green Cell за HP ProBook 430 G3 440 G3 446 G3 / 14,4V 2200mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден 2500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP ProBook 446,HP ProBook 430,HP ProBook 440
Капацитет: 2200 mAh;Напон: 14.8V (14.4V);Number of cells: 4
Батерија Green Cell за HP ProBook 450 G3 455 G3 470 G3 / 14,4V 2200mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден 2500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP ProBook 470,HP ProBook 450,HP ProBook 455
Капацитет: 2200 mAh; Напон: 14,8 V (14,4V); Број на ќелии: 4
Батерија Green Cel за HP ProBook 440 G2 450 G2 / 14,4V 2200mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден 2500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP Pavilion 17Z, HP Envy 14, HP Envy 14T, HP Envy 15, HP Envy 15T, HP Envy 17, HP Envy 17T
Капацитет: 2200 mAh; Напон: 14,4V (14,8 V); Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за HP Pavilion 14 15 17 Envy 15 17 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден 2500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP Pavilion 17,HP Pavilion 17Z,HP Pavilion 15,HP Pavilion 15T,HP Pavilion 15Z,HP Envy 15Z,HP Envy M6,HP Envy 15,HP Envy 15T,HP Envy 17,HP Envy 17T,HP Envy M7,HP Pavilion 14
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell BP02XL за HP Pavilion 15-AU 15-AU051NW 15-AU071NW 15-AU102NW 15-AU107NW 15-AW 15-AW010NW
3.800,00 ден 3.800,00 ден 3800.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP Pavilion 15-AU 15-AU051NW 15-AU071NW 15-AU102NW 15-AU107NW 15-AW 15-AW010NW
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 7,7V; Број на ќелии: 2;
Батерија LK03XL за HP Envy x360 15-BP 15-BP000NW 15-BP001NW 15-BP002NW 15-BP100NW 15-BP101NW 15-CN 17-AE 17-BW
4.198,99 ден 4.198,99 ден 4198.99 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP Envy 17M Envy 17T, HP Envy X360
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11,55V; Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell OD06XL HSTNN-IB4F за HP EliteBook Revolve 810 G1 G2 G3 3400mAh
2.699,00 ден 2.699,00 ден 2699.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP EliteBook Revolve
Капацитет: 3400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell SB03XL за HP EliteBook 720 G1 G2 820 G1 G2 / 11,25V 4000mAh
4.500,00 ден 4.500,00 ден 4500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP EliteBook 820, HP EliteBook 720, HP EliteBook 725
Капацитет: 4000 mAh; Напон: 11.25V; Број на ќелии: 3
Батерија Green Cell за HP CM03XL EliteBook 740 750 840 850 G1 G2
3.500,00 ден 3.500,00 ден 3500.0 MKD
GreenCell Батерија за лаптоп за HP ZBook 14, 15u; EliteBook 840,845 850 855 740, 745,750, 755 - G1 i G2, CM03, CM03XL, D8R80AV, D8R82AV, E2P27AV, E3W16UT, E3W17UT, E3W19UT,E3W20UT
Батерија Green Cell за HP ProBook 4340 4340s 4341 4341s / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден 2500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP ProBook 4341s, HP ProBook 4340, HP ProBook 4341, HP ProBook 4340s
Батерија Green Cell за HP ProBook 440 445 450 470 G0 G1 470 G2 / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден 2500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп ProBook 445, HP ProBook 440, HP ProBook 450, HP ProBook 455, HP ProBook 470
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија за HP Compaq 2510p nc2400 2530p 2540p / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден 2500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP EliteBook 2540p,HP EliteBook 2530p,HP Compaq nc2400,HP Compaq nc2410,HP Compaq 2400,HP Compaq 2510p
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за HP VK04 Pavilion 242 G1 G2 / 14,4V 2200mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден 2500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP Pavilion M4,HP Pavilion 14,HP 242 G2,HP 242 G1,HP Pavilion 14T
Капацитет: 2200 mAh; Напон: 14,4V (14,8 V); Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за HP ProBook 4730 4740 / 14,4V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден 2500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP ProBook 4730, HP ProBook 4730s, HP ProBook 4740s, HP ProBook 4740
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 14,4V (14,8 V); Број на ќелии: 8
Батерија Green Cell за HP 4430S 4530S / 11,1V 4400mAh
2.499,00 ден 2.499,00 ден 2499.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP Probook 4540s, HP ProBook 4330, HP ProBook 4330s, HP ProBook 4331, HP ProBook 4331s, HP ProBook 4340, HP ProBook 4431, HP ProBook 4431s, HP ProBook 4341
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6;
Батерија Green Cell TD06 за HP EliteBook 6930 ProBook 6400 6530 6730 6930 / 11,1V 4400mAh
2.499,00 ден 2.499,00 ден 2499.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP ProBook 6555B, HP Compaq 6730b, HP Compaq 6500b, HP Compaq 6530b, HP Compaq 6535b, HP Compaq 6736b
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за HP 550 610 HP Compaq 6720s 6820s / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден 2500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP Compaq 610, HP Compaq 615, HP Compaq 6720S, HP Compaq 6730S, HP Compaq 6735S, HP Compaq 6700s, HP Compaq 6720, HP Compaq 6800
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell TT03XL за HP EliteBook 755 G5 850 G5, HP ZBook 15u G5
5.199,00 ден 5.199,00 ден 5199.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп HP EliteBook 755 G5 850 G5, HP ZBook 15u G5
Капацитет: 4700 mAh; Напон: 11,55V; Број на ќелии: 3
Батерија NRG+ GA08 за HP Compaq dv7 dv8 HDX18
1.899,00 ден 1.899,00 ден 1899.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп HP HDX18 Series, Pavilion DV7-1000 Series, Pavilion DV7-1100 Series, Pavilion DV7-1200 Series, Pavilion DV7-2000 Series, Pavilion DV7-2100 Series, Pavilion DV7-2200 Series, Pavilion DV7-3000 Series, Pavilion DV8-1000 Series
(PN) GA08, HSTNN-IB75, HSTNN-C50C
14.4V 4400mAh/63Wh
Батерија за HP ProBook 4340s 4341s RC06XL
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Батерија за лаптоп HP ProBook 4340s ,ProBook 4341s - 4400mAh, 10.8V HSTNN-YB3K RC06XL
Батерија за HP Chromebook 210 G1 11 G3 i G4 Serije PE03
2.399,00 ден 2.399,00 ден 2399.0 MKD
Батерија за лаптоп HP ChromeBook 210 G1 Chromebook 11 G3 i G4 - HSTNN-PB6J, PE03XL, 766801-421
10.8V, 4000mAh
MT06 Батерија за HP Mini 210-3000 Mini 1104 dm1-4000 Mini 2103 2104
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Заменска батерија MT06  за лаптоп HP Mini 210-3000 Series, Mini 1104, HP 3115m, dm1-4000 Series, HP Mini 2103, 2104
48Wh, 4400mAh
Батерија за HP Pavilion TouchSmart 10 MR03
1.899,00 ден 1.899,00 ден 1899.0 MKD
Батерија за лаптоп HP Pavilion TouchSmart 10 MR03 - 2200mAh
Батерија за HP Pavilion DV4-5000 DV6-7000 DV6-8000 DV7-7000 HSTNN-LB3N MO06
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
Батерија за лаптоп HP MO06 MO09 TPN-W106 TPN-W107 TPN-W108 TPN-W109 TPN-P102 HSTNN-YB3N HSTNN-LB3N HSTNN-OB3N HSTNN-LB3P MO06 MO09 4400 ,11.1V
Батерија за HP Mini 210 AN03
1.299,00 ден 1.299,00 ден 1299.0 MKD
Батерија за лаптоп HP Mini 210 2200mAh 10.8V
Батерија за HP Mini 110c CQ10 NY220AA
1.399,00 ден 1.399,00 ден 1399.0 MKD
Батерија за лаптоп HP Compaq Mini 110 CQ10 4400mAh 10.8V
Батерија за HP Mini 700 1000 FZ441AA
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Батерија за лаптоп HP Mini 700 1000 4400mAh 11.1V
Батерија за HP Zbook 15 17 Workstation AR08 HSTNN-DB41
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Батерија за лаптоп HP Zbook 15 17 Workstation AR08 HSTNN-IB41 14.8V
Батерија за HP Pavillion dv9000 14.4V 4400mAh EV087AA
1.699,00 ден 1.699,00 ден 1699.0 MKD
Батерија за лаптоп HP Pavillion dv9000, dv9500 - 14.4V 4400mAh
Батерија за HP Compaq nx7400 NC8200 6720t PB992A
1.899,00 ден 1.899,00 ден 1899.0 MKD
Батерија за лаптоп HP Compaq 6720t NX7400 10.8V 4400mAh
Батерија за HP ProBook 4210s 4310s 4311s 2200mAh AT902AA
1.699,00 ден 1.699,00 ден 1699.0 MKD
Батерија за лаптоп HP Compaq ProBook 4210s 4310s 4311s - 14.4V 32Wh
Батерија NRG+ за HP Pavilion TouchSmart 14, Chromebook 14, Sleekbook 14, Sleekbook 15 - VK04
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп Pavilion Sleekbook 14 Series, Sleekbook 15 Series, Ultrabook 14 Series, Ultrabook 15 Series,
(PN) VK04
14.4V 2200mAh/33Wh
Батерија NRG+ за HP 246 G6 / 255 G6 / 250 G6 HP 15-bs serija JC04 HSTNN-LB7W
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп HP 246 255 250 G6 15-BS000 15-BW000 17-BS000 Pavilion 17z Series
(PN) JC03, JC04
2200mAh 14.8V/33Wh
Батерија NRG+ за HP ProBook 430 G1 ProBook 430 G2 RA04
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп HP ProBook 430, ProBook 430 G1, ProBook 430 G2
(PN) RA04, HSTNN-IB5X, HSTNN-IB4L, HSTNN-W01C, 745416-121
14.8W 2200mAh/33Wh
Батерија NRG+ за HP Pavilion 14-ab 15-ab 17-g0 KI04
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп HP Pavilion 15-ab Series, Pavilion 14-ab Series, Pavilion 17-g0 Series
(PN) KI04, 8000049-241, TPN-Q162
14.8V 2200mAh/33Wh

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.