• Special Offer on First Purchase
  • |
  • Code : #ASDA44
  • |
  • Get 50% Off
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете потребната батерија?

Ве молиме да ја извадите батеријата од вашиот лаптоп и да ја пронајдете ознаката на вашата батерија. Запишете ја  ознаката на вашата батерија во полето - Пребарување и ќе добиете листа на модели на батерии што одговараат на вашата батерија.

Код на батериите за Lenovo

Кодот на батериите за Lenovo, почнува со FRU или ASM, потоа следи комбинација од букви и броеви. На пример: FRU 45N1001.

Clarico-Text-Image
Батерија NRG+ за LENOVO ThinkPad T440P L440 T540P L540 W540 45N1144
2.299,01 ден 2.299,01 ден 2299.01 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп LENOVO ThonkPad T440P Series, ThinPad L440 Series, ThinkPad T540P Series, ThinkPad L540 Series, ThinkPad W540 Series
(PN) 45N1144, 45N1148, 45N1150
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за Lenovo ThinkPad SL410 T410 T510 42T4235
2.399,00 ден 2.399,00 ден 2399.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп LENOVO ThinkPad SL410 Series, ThinkPad SL510 Series, ThinkPad T410, ThinkPad T510, ThinkPad W510, ThinkPad W520, ThinkPad E40, ThinkPad E50, ThinkPad Edge 14 Series, ThinkPad Edge E420, ThinkPad Edge E520, ThinkPad L410, ThinkPad L510, ThinkPad L420,ThinkPad L520, ThinkPad T410i , ThinkPad T510i
(PN) 42T4235, 42T4733, ASM 42T4703
10.8V 6600mAh/71Wh
Батерија NRG+ за Lenovo IdeaPad G460 G560 Z560 V570 L09L6Y02
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп Lenovo B570, B470,G460, G560A, IdeaPad G460, IdeaPad G470, IdeaPad G560, IdeaPad G570, IdeaPad V360, IdeaPad V370, IdeaPad V470, IdeaPad V570
(PN) LO9L6Y02, LO9S6Y02, L09N6Y02
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија NRG+ за Lenovo 3000 B550 G430 G450 G530 42T4585
2.099,00 ден 2.099,00 ден 2099.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп Lenovo 3000 G430 Series, G450 Series, G530 Series, G550 Series, IdeaPad V460, IdeaPad G430, IdeaPad B460
(PN) L08L6Y02, 42T4586, L08L6C02
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија за LENOVO X200 Tablet 42T4564
2.099,00 ден 2.099,00 ден 2099.0 MKD
Батерија за лаптоп LENOVO X200 Tablet - 4400mAh, 14.4V - 42T4563 42T4562 42T4564 43R9256 43R9257 ASM 42T4565 42T4657 42T4658.
Батерија за Lenovo ThinkPad X100E 4400mAh 42T4785
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Батерија за лаптоп Lenovo ThinkPad X100E, Edge 11" 4400mAh 10.8V
Батерија за LENOVO IdeaPad U350 L09N8P01
2.499,00 ден 2.499,00 ден 2499.0 MKD
Батерија за лаптоп LENOVO IdeaPad U350 41Wh, 14.8V
Батерија за Lenovo 3000 B550 G430 G450 G530 42T4585
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Батерија за лаптоп Lenovo 3000 G430 G530 IdeaPad V460 4400 mAh
Батерија NRG+ за LENOVO T430 42T4733
2.299,01 ден 2.299,01 ден 2299.01 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп LENOVO T430, T410, T420, ThinkPad E50, ThinkPad L410, ThinkPad L420, ThinkPad L510, ThinkPad L520, ThinkPad SL410 Series, ThinkPad SL510 Series, ThinkPad Edge E420, ThinkPad Edge E520, Thinkpad W520
(PN) 42T4733, 45N1001
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија NRG+ за Lenovo ThinkPad T60 T61 R60 R61 Z60 T500
2.199,00 ден 2.199,00 ден 2199.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп IBM ThinkPad T60 Series, ThinkPad T60p Series, ThinkPad T61 Series, ThinkPad R60 Series, ThinkPad R61e Series, ThinkPad R61 Series, LENOVO ThinkPad SL300, ThinkPad SL400, ThinkPad SL500,
LENOVO ThinkPad R500
(PN) FRU 42T4513. ASM 92P1140, 40Y6799
10.08V 4400mAh/48Wh
Батерија NRG+ за Lenovo IdeaPad B480 B580 G480 G580 Y480 Y580
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп Lenovo IdeaPad B480, IdeaPad B580, IdeaPad P580, IdeaPad G480, IdeaPad G580, IdeaPad Y480, IdeaPad Y580, IdeaPad Z580, Lenovo G400, Lenovo G500, Lenovo G700/ G710
(PN) L11S6Y01, 45N1042, 45N1043
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за LENOVO G40 G50, G400S G500S Z70
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп LENOVO G40 Series, G50 Series, G400S Series, G405S Series,G410S Series, G500S Series, G505S Series, G510S Series, IdeaPad S410P Series, IdeaPad S510P Series, IdeaPad Z710 Series, IdeaPad Z70, V1070-FXSE,V3000-ISE,V1000 FHD-ISE,V2000-ISE
(PN) L12S4E01
14.4V 2200mAh, OEM 4*18650 ќелии
Батерија Green Cell за Lenovo IdeaPad S10-3 S10-3c S10-3s S100 S205 U160 U165 / 11,1V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Lenovo IdeaPad U165,Lenovo IdeaPad S10,Lenovo IdeaPad S100,Lenovo IdeaPad S100c,Lenovo IdeaPad S205,Lenovo IdeaPad U160
Капацитет: 4400 mAh;Напон: 10.8V (11.1V);Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell L14L2P22 L14M2P24 L14S2P22 за Lenovo E31-70 E31-80 U31-70 IdeaPad 500s-13ISK 510s-13IKB 510s-13ISK
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Lenovo IdeaPad 510S,Lenovo IdeaPad 500S,Lenovo U31,Lenovo E31
Капацитет: 4500 mAh;Напон: 7.4 V
Батерија Green Cell L12M4P21 L13S4P21 за Lenovo Yoga 2 Pro
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Lenovo Yoga 2 Pro
Капацитет:6400mAh; Напон: 7.4V / 7.6V
Батерија Green Cell за Lenovo ThinkPad X200 X201 X200s X201i / 11,1V 6600mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Lenovo ThinkPad X200,Lenovo ThinkPad X200s,Lenovo ThinkPad X200si,Lenovo ThinkPad X201
Капацитет: 6600 mAh;Напон: 10.8V (11.1V)
Батерија Green Cell 00HW028 за Lenovo ThinkPad X1 Carbon 4th Gen i Lenovo ThinkPad X1 Yoga (1st Gen, 2nd Gen)
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Lenovo ThinkPad X1
Capacity: 3200 mAh;Voltage: 15.2V
Батерија Green Cell за Lenovo IdeaPad S500 Flex 14 14D 15 15D / 14,4V 2200mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Lenovo IdeaPad S500,Lenovo IdeaPad Flex
Капацитет: 2200mAh;Напон: 14.4V (14.8V)
Батерија Green Cell за Lenovo ThinkPad T470 T570 A475 P51S T25 / 11,1V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Lenovo ThinkPad A475,Lenovo ThinkPad P51S,Lenovo ThinkPad T470,Lenovo ThinkPad T570,Lenovo ThinkPad T25
Капацитет: 4400 mAh;Напон: 10.8V (11.1V)
Батерија Green Cell за Lenovo V310 V310-14 V310-15 V510 V510-14 V510-15 / 3500 mAh 7,6 V
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Lenovo IdeaPad 310, Lenovo IdeaPad 510
Капацитет: 3500 mAh; Напон: 7,6 V; Број на ќелии: 4