True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете потребната батерија?

Секоја батерија има своја ознака. За да ја пронајдете, погледнете ја ознаката на старата батерија, потоа запишете во полето "Пребарување" и ќе ја добиете листата на моделите кои одговараат.

Кодови на батериите за MAC

Кодот на батериите за Mac започнува со буква A, па следи комбинација од 4 броеви, како на пример: A1185, A1289, A1233.

Clarico-Text-Image
Батерија NRG+ за Apple Macbook Pro 15 A1286 2009-2010
2.500,00 ден 2.500,00 ден
NRG+ батерија за лаптоп Apple MacBook Pro 15 A1286 A1321
Батерија Green Cell за Apple MacBook Air 13 A1369 A1466 A1377 A1405 A1496 (2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2017)
5.500,00 ден 5.500,00 ден
Батерија Green Cell за Apple MacBook Air 13 "A1466 (2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2017), MacBook Air 13" A1369, 020-7379-A 020-8143-A 661-5731 661-6055 MacBook Air 13 ", MC503LL / A, MC504LL / A, MC965LL / A.
Батерија Green Cell за Apple Macbook 13 A1342 2009-2010 / 11,1V 5200mAh A1331
3.500,00 ден 3.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple MacBook 13
Капацитет: 5200 mAh; Напон: 11.1V (10.8V)
Батерија Green Cell за Apple Macbook Pro 13 A1278
3.500,00 ден 3.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple MacBook Pro 13 A1278, A1322, bq20z45
Батерија за APPLE MacBook Air 13" (2010 - 2014) - A1377 A1405 A1496
4.099,00 ден 4.099,00 ден
Zamenska baterija za laptop APPLE Macbook Air 13"  A1369 EMC 2469 - 2010 - 2014 MacBookAir4,2 - A1405 38Wh, 7.3V 5200mAh
Батерија за APPLE Macbook Air 11" Mid 2011 - Mid 2012 A1406
4.299,00 ден 4.299,00 ден
Батерија за лаптоп APPLE Macbook Air 11" A1370 - Mid 2011 - Mid 2012 - EMC 2471, MacBookAir4,1 MC968LL/A (64 GB), MC969LL/A (128 GB)
(PN) A1406, A1370
7.3V, 35Wh
Батерија NRG+ за Apple Macbook Pro 13 A1278
2.500,00 ден 2.500,00 ден
NRG+ батерија за лаптоп Apple MacBook Pro A1322, Apple Macbook Pro 13 A1278
Батерија Green Cell за Apple Macbook Air 13 A1237 A1304 2008-2009 / 7,4V 4400mAh
2.699,00 ден 2.699,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple Macbook Air 13 A1237, Apple Macbook Air 13 A1304
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 7.4V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell A1437 за Apple MacBook Pro 13 A1425 (крајна 2012 година, почеток на 2013 година)
5.299,00 ден 5.299,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple MacBook Pro 13 A1425
Капацитет: 6600 mAh; Напон: 11,21V; Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell A1309 за Apple MacBook Pro 17 A1297 (почеток на 2009 год., средина на 2010 год.)
5.199,00 ден 5.199,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple MacBook Pro 17 A1297
Капацитет: 63Wh; Напон: 7,3V; Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Apple MacBook Pro 13 A1706 Touch Bar (крај 2016 год., средина на 2017 год.) / 11,4V 4300mAh
8.798,99 ден 8.798,99 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple MacBook Pro 13 A1706 Touch Bar
Капацитет: 49Wh; Напон: 11,4; Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Apple MacBook 12 A1534 (почеток на 2015 година, почеток 2016 година, средина на 2017 година) / 7,6V 5200mAh
7.799,00 ден 7.799,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple MacBook 12
Капацитет: 40Wh; Напон: 7,6V; Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell PRO за Apple Macbook Pro 17 A1297 2011 / 10,95V 8700mAh
5.199,00 ден 5.199,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Macbook Pro 17 A1297 2011
Капацитет: 95Wh; Напон: 10,95 V; Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell PRO батерија за Apple Macbook Pro 17 A1151 A1212 A1229 A1261 (2006, 2007, 2008) / 11,1V 6500mAh
4.198,99 ден 4.198,99 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple Macbook Pro 17 A1151 A1212 A1229 A1261
Капацитет: 70Wh; напон: 10,8 V
Батерија Green Cell PRO за Apple Macbook Pro 15 A1150 A1211 A1226 A1260 2006-2008 / 11,1V 5600mAh
3.899,00 ден 3.899,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple Macbook Pro 15 A1150 A1211 A1226 A1260 2006-2008
Капацитет: 60Wh; Напон: 10,8 V
Батерија Green Cell PRO батерија за Apple Macbook Pro 15 A1286 2008-2009) / 11,1V 5200mAh
3.899,00 ден 3.899,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple Macbook Pro 15 A1286 2008-2009
Капацитет: 56Wh; Напон: 10,8 V
Батерија Green Cel lPRO за Apple Macbook Pro 15 A1398 (средина на 2012 год., почеток на 2013 год.) / 10,95V 8700mAh
6.499,00 ден 6.499,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple Macbook Pro 15 A1398
Капацитет: 95Wh; Напон: 10,95 V
Батерија Green Cell PRO батерија за Apple Macbook Pro 15 A1286 2009-2010 / 10,95V 6700mAh
4.198,99 ден 4.198,99 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple MacBook Pro 15 A1286 2009-2010
Капацитет: 73Wh; напон: 10,95 V
Батерија Green Cell PRO за Apple Macbook Air 11 A1370 A1465 (средина 2011 - 2013, 2014 - 2015) / 7,3V 4800mAh
4.198,99 ден 4.198,99 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple Macbook Air 11 A1370 A1465 (Mid 2011 - 2013, Early 2014 – 2015)
Капацитет: 35Wh; Напон: 7,6 V
Батерија Green Cell PRO за Apple Macbook Air 11 A1465 (средина на 2013 година, почеток 2014 година, почеток 2015 година) / 7,6V 5100mAh
5.199,00 ден 5.199,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple MacBook Air
Капацитет: 38,75Wh; Напон: 7,6V
Green Cell PRO батерија за Apple Macbook Pro 15 A1398 A1494 (крај на 2013 година, средина на 2014 година) / 11,26V 8500mAh
6.200,00 ден 6.200,00 ден
Капацитет: 95Wh; Напон: 11.26V;
Модел: MacBook Pro 15 "Ретина дисплеј;
Компатибилни со следниве модели на батерии: A1494
Батерија Green Cell PRO батерија за Apple Macbook Pro 13 A1502 (почеток на 2015 год.) / 11,42V 6600mAh
7.799,00 ден 7.799,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп
Капацитет: 74,9 Wh; Напон: 11,42 V 30 дена; Код на производот: AP23PRO; Производител: Green Cell; Модел: MacBook Pro 13 "Ретина дисплеј;
Батерија Green Cell PRO за Apple Macbook Pro 13 A1502 (крај на 2013 год., средина на 2014 год.) / 11,34V 6350mAh
6.499,00 ден 6.499,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple Macbook Pro 13 A1502
Капацитет: 71.8Wh; Напон: 11,34V
Батерија Green Cell за Apple Macbook Pro 17 A1297 2011 / 10,95V 7000mAh
5.199,00 ден 5.199,00 ден
Капацитет: 7000mAh; Напон: 10,95V; Број на ќелии: 6; Технологија на клетки: Ли-полимер; Боја: Црна; Заштита од преголемо полнење: Да; Заштита од прекумерно полнење: Да; Можност за враќање: До 30 дена; Код на производот: AP20; Производител: Green Cell;
Батерија Green Cell за Apple Macbook Pro 15 A1286 (2008-2009) / 11,1V 4200mAh
2.699,00 ден 2.699,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple Macbook Pro 15 A1286
Капацитет: 4200 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Apple Macbook Pro 15 A1286 2009-2010 / 11,1V 5200mAh
3.500,00 ден 3.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple Macbook Pro 15 A1286
Капацитет: 5200 mAh; Напон: 10,8 V; Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Apple Macbook Pro 15 A1286
2.699,00 ден 2.699,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple Macbook Pro 15 2011-2012
Батерија Green Cell за Apple Macbook 13 A1278 алуминиум Unibody (крај на 2008 година) / 11,1V 4200mAh
2.699,00 ден 2.699,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple MacBook 13
Капацитет: 4200; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Apple Macbook Pro 17 A1151 A1212 A1229 A1261 (2006, 2007, 2008) / 11,1V 6300mAh
3.899,00 ден 3.899,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple Macbook Pro 17 A1151, Apple Macbook Pro 17 A1212, Apple Macbook Pro 17 A1229
Капацитет: 6300 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 9
Батерија Green Cell за Apple Macbook 13 A1181 2006-2009 (белa) / 11,1V 5200mAh
2.699,00 ден 2.699,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple MacBook 13
Капацитет: 5200 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Apple Macbook 13 A1181 2006-2009 (црна) / 11,1V 5200mAh
2.699,00 ден 2.699,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple MacBook 13
Капацитет: 5200 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Apple Macbook Pro 15 A1150 A1211 A1226 A1260 2006-2008 / 11,1V 5200mAh
3.899,00 ден 3.899,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Apple Macbook Pro 15 A1150, Apple Macbook Pro 15 A1211, Apple Macbook Pro 15 A1226
Капацитет: 5200 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.