• Special Offer on First Purchase
  • |
  • Code : #ASDA44
  • |
  • Get 50% Off
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете потребната батерија?

Ве молиме да ја извадите батеријата од вашиот лаптоп и да ја пронајдете ознаката на вашата батерија. Запишете ја  ознаката на вашата батерија во полето - Пребарување и ќе добиете листа на модели на батерии што одговараат на вашата батерија.

Код на батериите за MSI

Кодот на батериите за MSI почнува со буквите BTY, потоа следи црта и комбинација од 3 букви броеви, на пример: BTY-L74.

Clarico-Text-Image
Батерија за MSI A32 A15 A41 A15 CR640 CX640MX CX640MX, A32-A15
1.899,00 ден 1.899,00 ден 1899.0 MKD
Батерија за лаптоп MSI CR640MX Series, MSI CR640X Series, MSI CX640 Series, MSI CX640DX Series, MSI CX640MX Series, MEDION Akoya E6201 Series, MEDION Akoya E6221 Series, MEDION Akoya E6222 Series, MEDION Erazer X6815 Series
(PN) A32-A15, A41-A15, A42-A15
10.8V, 4400mAh/48Wh
Батерија за MSI GX660 GT660 BTY-M6D
2.199,00 ден 2.199,00 ден 2199.0 MKD
Батерија за лаптоп MSI GX680R Series , GX680 Series , GX780R Series, GX780DXR Series, GX660DXR Series, GT663R Series, GT660R Series, GT660 Series, E6603 Series
(PN) BTY-M6D
11.1V, 6600mAh/73Wh
Батерија Green Cell за MSI A6400 CR640 CX640 MS-16Y1 / 11,1V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Medion Akoya P6633,Medion Akoya P6634,Medion Akoya P6635,Medion Akoya P6637,Medion Akoya P6638,Medion Akoya P7621
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell PRO BTY-S14 BTY-S15 за MSI CR650 CX650 FX400 FX600 FX700 GE60 GE70 GP60 GP70 GE620
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп MSI GE70, MSI GE70 0NC, MSI GE70 0ND, MSI GE70 2OC, MSI GE70 2OD, MSI GE70 Apache, Medion Akoya E6313, Medion Akoya E6315, Medion Akoya Medion Ako 1565 MD97107
Капацитет: 5200mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell BTY-M6H за MSI GE62 GE63 GE72 GE73 GE75 GL62 GL63 GL73 GL65 GL65 GL72 GP62 GP63 GP63 GP72 GP73 GV62 GV72 PE60 P
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп MSI CX62 , MSI CX62 2QD, MSI CX62 6QD, MSI GP72, MSI PE60
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10,8 V
Батерија Green Cell BTY-L76 за MSI GS70 GS72 WS72
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп MSI GS70 STEALTH, Medion Erazer X7611, Medion Erazer X7613, Medion MD98541
Капацитет: 4640 mAh; Напон: 11,4 V
Батерија Green Cell BTY-M6F за MSI GS60 PX60 WS60
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп MSI PX60 6QE, MSI GS60, MSI GS60 2 PM, MSI PX60, MSI PX60 2QD
Капацитет: 4640 mAh; Напон: 11,4 V
Батерија за MSI CR650 CX650 FR600 FR700 FX600 BTY-S14
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Батерија за лаптоп MSI CR650 CX650 FR600 FR700 FX600 11.1V
Батерија NRG+ за MSI CR500 CR600 CR700 CX500 CX600 CX700 BTY-L74
1.899,00 ден 1.899,00 ден 1899.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп MSI CR600 Series, MSI CR610 Series, MSI CR610X Series, MSI CX705 Series, MSI CX705MX Series, MSI CX705X Series, MSI CX623 Series(All), MSI CX500 Series(All), MSI CX500DX Series(All), MSI A7005 Series(All)
(PN) BTY-L74, BTY-L75
11.1V, 4400mAh/49Wh