• Special Offer on First Purchase
  • |
  • Code : #ASDA44
  • |
  • Get 50% Off
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете потребната батерија?

Секоја батерија има своја ознака. За да ја пронајдете, погледнете ја ознаката на старата батерија, потоа запишете во полето "Пребарување" и ќе ја добиете листата на моделите кои одговараат.

Код на батериите за samsung лаптопи

Кодот на батериите за Samsung лаптопи почнува со букви AA, потоа следи црта и букви PB. Овој код го прати комбинација од 5 букви и броеви. На пример: AA-PB9NC68. Најчесто кодот е составен од следните комбинации AA-PB9 со уште 4 букви и броеви.

Clarico-Text-Image
Батерија Green Cell AA-PB9NC6B за Samsung R519 R522 R530 R540 R580 R620 R719 R780 (црна) / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден 2500.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Samsung R730,Samsung RF712,Samsung NP550P7C,Samsung NP3530EC,Samsung NP-P580,Samsung NP-R525,Samsung NP-R528,Samsung NP-R530
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија за SAMSUNG N150 Series AA-PB2VC6B
1.699,00 ден 1.699,00 ден 1699.0 MKD
Батерија за лаптоп SAMSUNG N148 Series, NT-N148 Series(All), N150 Series, NP-N150 Series, NT-N150 Series, NP-N150 series
(PN) AA-PB2VC6B, AA-PB2VC6W
11.1V, 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за SAMSUNG NP350 Q318 R428 P500 AA-PB9
1.499,00 ден 1.499,00 ден 1499.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп SAMSUNG Q210, Q318, Q320, R428, R430, R468, R480, R505, R520, R580, R620, R720, R730, R780
(PN) AA-PB9NC6B
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија Green Cell за Samsung R519 R522 R530 R540 R580 R620 R719 R780 (белa) / 11,1V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Samsung R519,Samsung R522,Samsung R530,Samsung R540,Samsung R580,Samsung R620,Samsung R780
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11,1V (10,8 V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Samsung ATIV Book 9 Plus 940X3G NP940X3G / 7,6V 7300mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Samsung ATIV Book,Samsung 940X3G,Samsung NP940X3G
Капацитет: 7300mAh; Напон: 7,6V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Samsung NP770Z5E NP780Z5E ATIV Book 8 NP870Z5E NP870Z5G NP880Z5E / 15,1V 6000mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Samsung 770Z5E,Samsung 780Z,Samsung 780Z5E,Samsung 870Z,Samsung 870Z5E,Samsung 880Z
Капацитет: 6000 mAh; Напон: 15.1V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Samsung 370R 370R5E NP370R5E NP450R5E NP470R5E NP510R5E / 11,1V 3400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Samsung 370R,Samsung 370R4E,Samsung 370R5E,Samsung 370R5V,Samsung 510R,Samsung 510R5E
Капацитет: 3400mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Samsung RV408 RV409 RV410 RV411 RV415 / 14,4V 2200mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Samsung NP,Samsung NP-RV408,Samsung NP-RV410,Samsung RV408,Samsung RV410,Samsung NP-RV409,Samsung NP-RV411
Капацитет: 2200 mAh; Напон: 14,8V (14,4V); Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Samsung NP530U3B NP530U3C / 7,4V 4100mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Samsung 530U,Samsung 530U3B,Samsung 530U3C,Samsung 532U,Samsung 532U3C,Samsung 535U,Samsung 535U3C,Samsung 540U
Капацитет: 6100 mAh; Напон: 7,4V; Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Samsung 530U4B AA-PBYN8AB / 7,4V 6120mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Samsung NP535U4C,Samsung NP530U4B,Samsung NP530U4C,Samsung 530U4B,Samsung 530U4C,Samsung 535U4C
Капацитет: 6120 mAh; Напон: 7.4V; Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Samsung N310 NC310 X120 X170 / 7,4V 6600mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Samsung 305U,Samsung NP305U,Samsung NP305U1A,Samsung NP305U1Z,Samsung N308,Samsung N310,Samsung N311,Samsung N315
Капацитет: 6600 mAh; Напон: 7,4V; Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Samsung NP-NC10 NP-N110 NP-N130 NP-N140 / 11,1V 6600mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Samsung N128,Samsung N138,Samsung NP,Samsung NP-N138,Samsung N108,Samsung N110,Samsung N120
Капацитет: 6600 mAh; Напон: 10,8 V (11,1V); Број на ќелии: 9
Батерија Green Cell за Samsung NP-NC10 NP-N110 NP-N130 NP-N140 / 11,1V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Samsung N128,Samsung N138,Samsung NP,Samsung NP-N138,Samsung N108,Samsung N110,Samsung N120
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Samsung NP-N100 NP-N102S NP-N145 NP-N150 NP-N210 / 11,1V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Samsung N143,Samsung N145,Samsung N148,Samsung N150,Samsung NP,Samsung NP-N143,Samsung NP-N145,Samsung NP-N148,Samsung NP-N150,Samsung N210
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Samsung NP-P500 NP-R505 NP-R610 NP-SA11 NP-R510 NP-R700 NP-R560 NP-R509 / 11.1V 6600mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Samsung X65,Samsung NP,Samsung NP-R505,Samsung R505,Samsung E152,Samsung NP-E152,Samsung NP-SE11,Samsung R403,Samsung R411,Samsung R453,Samsung R455,Samsung R507
Капацитет: 6600 mAh; Напон: 11,1V (10,8 V); Број на ќелии: 9
Батерија Green Cell за Samsung NP-P500 NP-R505 NP-R610 NP-SA11 NP-R510 NP-R700 NP-R560 NP-R509 / 11,1V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Samsung X65,Samsung NP,Samsung NP-R505,Samsung R505,Samsung E152,Samsung NP-E152,Samsung NP-SE11,Samsung R403,Samsung R411
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Samsung Q328 Q330 N210 N220 NB30 X418 X420 X520 / 11,1V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Samsung X318,Samsung X520,Samsung NB30,Samsung NP,Samsung NP-NB30,Samsung Q328,Samsung N210,Samsung N218
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Samsung R519 R522 R530 R540 R580 R620 R719 R780 / 11,1V 6600mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Samsung R730,Samsung RF712,Samsung NP550P7C,Samsung NP3530EC,Samsung E257,Samsung E271,Samsung E352,Samsung E452,Samsung NP,Samsung NP-E257
Капацитет: 6600 mAh; Напон: 10,8 V (11,1V); Број на ќелии: 9