• Special Offer on First Purchase
  • |
  • Code : #ASDA44
  • |
  • Get 50% Off
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете потребната батерија?

Ве молиме да ја извадите батеријата од вашиот лаптоп и да ја пронајдете ознаката на вашата батерија. Запишете ја  ознаката на вашата батерија во полето - Пребарување и ќе добиете листа на модели на батерии што одговараат на вашата батерија.

код на батериите за лаптоп Sony 

Кодот на батериите за лаптоп Sony започнува со буквите BPS, потоа следи комбинација од 2 броја, на пример BPS 13, BPS 22.

Clarico-Text-Image
Батерија за VAIO VGC-LB15 VGP-BPS8
2.399,00 ден 2.399,00 ден 2399.0 MKD
Батерија за лаптоп VGC-LJ SERIES, VGN-FZ SERIES, VAIO PCG-3A1M, VAIO VGC-LJ50B/W, VAIO VGC-LJ53B/W, VAIO VGC-LJ90S, VAIO VGC-LJ92HS, VAIO VGC-LJ94S, VAIO VGN-FZ11L, VAIO VGN-FZ15, VAIO VGN-FZ17, VAIO VGN-FZ20, VAIO VGN-FZ31E, VAIO VGN-FZ61B, VAIO VGN-FZ71B, VAIO VGN-FZ92NS

(PN) VGP-BPS8, VGP-BPL8, VGP-BPS8A
11.1V, 4400mAh/49Wh
Батерија Green Cell за Sony Vaio VGN-AR570 CTO VGN-AR670 CTO VGN-AR770 (silver) / 11,1V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп SONY VAIO PCG,SONY VAIO VGN
Капацитет: 4400 mAh;Напон: 10.8V (11.1V)
Батерија Green Cell VGP-BPS40 за Sony Vaio Fit Multi-Flip 14A SVF14N SVF14N2J2ES 15A SVF15N SVF15N190X SVF15N2S2ES SVF15N2Z2EB
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Sony Vaio Fit Multi-Flip 14A SVF14N
Капацитет: 3150mAh; Напон: 14,8V (14,4V); Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Sony Vaio Fit 15 SVF15A / 11,1V 3600mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Sony Vaio Fit 15
Капацитет: 3600 mAh; Напон: 11.1V; Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Sony Vaio VGP-BPS20 VGP-BPS20 / B VGP-BPL20 / 14,4V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп SONY VAIO VPCZ115FC,SONY VAIO VPCZ116GGB,SONY VAIO VPCZ117FC,SONY VAIO VPCZ117GGX,SONY VAIO VPCZ118GC
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Sony Vaio SVF14 SVF15 Fit 14E 15E / 14,4V 2200mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Sony Vaio SVF1541M1RW, Sony Vaio SVF15, Sony Vaio SVF15212CXB, Sony Vaio SVF15213CXW, Sony VAIO SVF15214CXB, Sony VAIO SVF15214CXW
Капацитет: 2200 mAh; Напон: 14,8 V (14,4V); Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Sony Vaio PCG-71811M PCG-71911M SVE15 / 11,1V 6600mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Sony Vaio VPCEL2S1E,Sony Vaio VPCEA46FGW,SONY VAIO SVE14121CV,SONY VAIO SVE14122CA
Капацитет: 6600 mAh;Напон: 11.1V (10.8V)
Батерија Green Cell за Sony Vaio PCG-71211M PCG-61211M PCG-71212M / 11,1V 6600mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Sony Vaio VPCE1511G1E,Sony Vaio VPCE1Z1E,Sony Vaio VPCEA,Sony Vaio VPCEA1,Sony Vaio VPCEA100C
Капацитет: 6600 mAh;Напон: 11.1V (10.8V)
Батерија Green Cell за Sony Vaio SVS13 PCG-41214M PCG-41215L / 11,1V 4200mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Sony Vaio VPCSA,Sony Vaio VPCSA1A7E,Sony Vaio VPCSA1B7E,Sony Vaio VPCSA1Z9E
Капацитет: 4200 mAh;Напон: 11.1V (10.8V)
Батерија Green Cell за Sony Vaio VGN-AR570 CTO VGN-AR670 CTO VGN-AR770 (црна) / 11,1V 6600mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп SONY VAIO PCG,SONY VAIO VGN
Капацитет: 6600 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 9
Батерија Green Cell за Sony Vaio VGN-AR570 CTO VGN-AR670 CTO VGN-AR770 (црна) / 11,1V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп SONY VAIO PCG,SONY VAIO VGN
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Sony Vaio PCG-71811M PCG-71911M SVE15 / 11,1V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Sony Vaio VPCEL2S1E,Sony Vaio VPCEA46FGW,SONY VAIO SVE14121CV,SONY VAIO SVE14122CA,SONY VAIO SVE14122CG,SONY VAIO SVE14122CH,SONY VAIO SVE14122CV
Капацитет: 4400 mAh;Напон: 11.1V (10.8V)
Батерија Green Cell за Sony Vaio PCG-7D1M VGN-FE650G VGN-FE890N / 11,1V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп SONY VAIO PCG,SONY VAIO VGN
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Notebook Akku Green Cell за Sony Vaio VGP-BPS13 VGP-BPS21 (црна) / 11,1V 6600mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп SONY VAIO SVE1111M1RP,SONY VAIO SVE1111M1RW,SONY VAIO SVE1112M1EB,SONY VAIO SVE1112M1EP
Капацитет: 6600 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 9
Батерија Green Cell за Sony Vaio VGP-BPS13 VGP-BPS21 (сребрена) / 11,1V 6600mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп SONY VAIO SVE1111M1RP,SONY VAIO SVE1111M1RW,SONY VAIO SVE1112M1EB,SONY VAIO SVE1112M1EP
Капацитет: 6600 mAh; Напон: 11,1V (10,8 V); Број на ќелии: 9
Батерија Green Cell за Sony Vaio VGP-BPS13 VGP-BPS21 (црна) / 11,1V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп SONY VAIO SVE1111M1RB,SONY VAIO SVE1111M1RP,SONY VAIO SVE1111M1RW,SONY VAIO SVE1112M1EB,SONY VAIO SVE1112M1EP
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Sony Vaio VGP-BPS13 VGP-BPS21 (сребрена) / 11,1V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп SONY VAIO SVE1112M1RP,SONY VAIO SVE1112M1RW,SONY VAIO SVE1113M1EB,SONY VAIO SVE1113M1EP
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Sony Vaio PCG-3A1M VGN-FZ21M VGN-FZ21S / 11,1V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп SONY VAIO PCG,SONY VAIO VGC,SONY VAIO VGN
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Sony Vaio PCG-71211M PCG-61211M PCG-71212M / 11,1V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Sony Vaio VPCE1Z1E,Sony Vaio VPCEA,Sony Vaio VPCEA1,Sony Vaio VPCEA100C
Капацитет: 4400 mAh;Напон: 11.1V (10.8V)
Батерија за VAIO Fit 14E Series VGP-BPS35A
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Батерија за лаптоп SONY VAIO Fit 14E Series, SONY VAIO Fit 15E Series
(PN) VGP-BPS35A
14.8V, 2200mAh/33Wh