• Special Offer on First Purchase
  • |
  • Code : #ASDA44
  • |
  • Get 50% Off
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете потребната батерија?

Ве молиме да ја извадите батеријата од вашиот лаптоп и да ја пронајдете ознаката на вашата батерија. Запишете ја  ознаката на вашата батерија во полето - Пребарување и ќе добиете листа на модели на батерии што одговараат на вашата батерија.

Код на батериите за TOSHIBA

Кодот на батериите за ACER се состои од 2 дела, првиот почнува со биквите PA, па следат 4 броеви и завршува со 1BRS или 1BAS, на пример PA3178U-1BAS. Другиот дел почнува со буквите PABAS и следат 3 броеви. 

Дознај повеќе
Батерија Green Cell за Toshiba Satellite C850 C855 C870 L850 L855 PA5024U-1BRS / 11,1V 4400mAh
2.499,00 ден 2.499,00 ден 2499.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Toshiba Satellite C845D, Toshiba Satellite L845D, Toshiba Satellite P845T, Toshiba Satellite C855D, Toshiba Satellite L85, 55 Toshiba Satellite L850
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија за TOSHIBA Satellite L900 L950 U900 PA5076U-1BRS
1.499,00 ден 1.499,00 ден 1499.0 MKD
Батерија за лаптоп TOSHIBA Satellite L955 Series, TOSHIBA Satellite L900 Series, TOSHIBA Satellite L950 Series, TOSHIBA Satellite U845 Touch Series, TOSHIBA Satellite U945 Series
(PN) PA5076U-1BRS, PABAS268
14.8V, 2200mAh/33Wh
Батерија NRG+ за Toshiba C40 C45 C50 C55 C75 PA5109U
1.899,00 ден 1.899,00 ден 1899.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп Toshiba Satellite C40, Satellite C50, Satellite C55, Satellite C70, Satellite Pro C70, Satellite C75
(PN) PA5109U-1BRS
10 8V 4400mAh/48Wh
Батерија NRG+ за Toshiba Satellite C850 C870 L830 L850 L870 P870 PA5024U
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп TOSHIBA Satellite C800, Satellite C850, Satellite C855, Satellite C870, Satellite C875, Satellite M800, Satellite P800, Satellite P850, Satellite P870, Satellite S855, Satellite L805, Satellite L830, Satellite L840, Satellite L850, Satellite L855, Satellite L870, Satellite Pro C850, Satellite Pro C870, Satellite Pro L830, Satellite Pro L850, Satellite Pro L870, Dynabook Qosmio T752, Dynabook Satellite B352
(PN) PA5024U-1BRS
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија NRG+ за Toshiba Satellite L55 C55 C50 L55T C70 PA5185U
2.099,00 ден 2.099,00 ден 2099.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп Toshiba Satellite C55 Series, Satellite C50 Series, Satellite C55d Series, Satellite L50, Satellite L55 Series, Satellite S55 Series, Satellite C70
(PN) PA5184U-1BRS, PA5185U-1BRS, PA5186U-1BRS PA5195U-1BRS
14.8V 2200mAh/33Wh
Батерија NRG+ за Toshiba Satellite L300 L305D L350 PA3534U
1.499,00 ден 1.499,00 ден 1499.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп TOSHIBA Satellite L200, Satellite L201, Satellite L202, Satellite L203, Satellite L300, Satellite L300D, Satellite L305, Satellite L350, Satellite L450, Satellite L450D, Satellite L455, Satellite L455D,
Satellite L500, Satellite L500D, Satellite L505, Satellite L550, Satellite L555, Satellite L555D, Satellite M200, Satellite M205, Satellite M207, Satellite Pro A200, Satellite Pro A300, Satellite Pro L500, Dynabook AX/53G
(PN) PA3534U-1BRS, PA3534U-1BAS
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија NRG+ за TOSHIBA Satellite C660 L750 L775 A660 PA3817U
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
NRG+ Батерија за лаптоп TOSHIBA Satellite C600, Satellite C660, Satellite Pro C660, Satellite A600, Satellite C675, Satellite L650, Satellite L670, Satellite L700, Satellite L750, Satellite L770, Satellite P775 Series
(PN) PA3817U-1BRS
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија Green Cell за Toshiba Tecra Z40 Z40-A-13Q Z40-A-167 Z50 Z50-A-15P Z50-A-16C / 14,4V 3400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Toshiba Tecra Z40,Toshiba Tecra Z40-A,Toshiba Tecra Z40-B,Toshiba Tecra Z50,Toshiba Tecra Z50-A,Toshiba Tecra Z40-C
Capacity: 3400 mAh;Voltage: 14.4 V
Батерија Green Cell за Toshiba Portege Z830 Z835 Z930 Z935 / 14,4V 1900mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Toshiba Portege Z935,Toshiba Satellite Z930,Toshiba Portege Z830,Toshiba Portege Z835,Toshiba Portege Z930,Toshiba Portege Z930-10M,Toshiba Satellite Z830
Капацитет: 1900mAh;Напон: 14.8V (14.4V)
Батерија Green Cell за Toshiba Mini NB300 NB301 NB302 NB303 NB304 NB305 (black) / 11,1V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Toshiba Mini NB305,Toshiba Mini NB300,Toshiba Mini NB301,Toshiba Mini NB302
Capacity: 4400 mAh;Voltage: 10.8V (11.1V)
Батерија Green Cell за Toshiba Satellite U940 U40t U50t M50-A M50D-A M50Dt M50t / 11,4V 3800mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Toshiba Satellite M50,Toshiba Satellite M50-A,Toshiba Satellite M50D-A,Toshiba Satellite M50DT-A,Toshiba Satellite M50T-A,Toshiba Satellite U940
Капацитет: 3800 mAh;Напон: 11.4V;Number of cells: 6
Батерија Green Cell за Toshiba Satellite C50-B C50D-B C55-C PA5184U-1BRS / 14,4V 2200mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Toshiba Satellite Pro C70- C, Toshiba Satellite C50, Toshiba Satellite C50-B, Toshiba Satellite C50T, Toshiba Satellite C50T-B, Toshiba Satellite C50D
Капацитет: 2200 mAh; Напон: 14,4V (14,8 V); Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell PRO PA5212U-1BRS за Toshiba Satellite Pro A30-C A40-C A50-C R50-B R50-C Tecra A50-C Z50-C
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Toshiba Tecra Z50-C, Toshiba Satellite Pro, Toshiba Satellite Pro A30-C, Toshiba Satellite Pro A40-C, Toshiba Satellite Pro A50-C
Капацитет: 2600 mAh; Напон: 14,8 V (14,4V); Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell PA5121U-1BRS PABAS274 за Toshiba Satellite P70-A P70-A-10L P70-A-10W P75-A P75-A7100 P75-A7200
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Toshiba Satellite P70, Toshiba Satellite P70-A, Toshiba Satellite P75
Капацитет: 4200 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell PA5036U-1BRS PABAS264 за Toshiba Qosmio X70 X70-A X75 X870 X875
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Toshiba Qosmio X70 , Toshiba Qosmio X70-A, Toshiba Qosmio X75, Toshiba Qosmio X870
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 14,4V (14,8 V); Број на ќелии: 8
Батерија Green Cell PA5036U-1BRS PABAS264 за Toshiba Qosmio X70 X70-A X75 X870 X875
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Toshiba Qosmio X70 , Toshiba Qosmio X70-A, Toshiba Qosmio X75, Toshiba Qosmio X870
Капацитет: 2200 mAh; Напон: 14,4V (14,8 V); Број на ќелии: 4
Батерија Green Cell за Toshiba Satellite C650 C650D C660 C660D L650D L655 L750 PA3634U-1BRS / 11,1V 6600mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Toshiba Satellite L645D, Toshiba Satellite Pro, Toshiba Satellite U505, Toshiba Satellite A665D, Toshiba Satellite L510, Toshiba Satellite L515, Toshiba Satellite L515D, Toshiba Satellite C650
Капацитет: 6600 mAh; Напон: 10,8 V (11,1V); Број на ќелии: 9
Батерија Green Cell PA3785U-1BRS за Toshiba Mini NB300 NB305 (сребрена)
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Toshiba Mini NB305, Toshiba Mini NB300, Toshiba Mini NB301, Toshiba Mini NB302, Toshiba Mini NB303, Toshiba Mini NB304, Toshiba Mini NB305-N410BN
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Toshiba Satellite A660 A665 L650 L650D L655 L670 L670D PA3634U-1BRS / 11,1V 4400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Toshiba Satellite U505, Toshiba Satellite A665D, Toshiba Satellite L310, Toshiba Portege M807, Toshiba Portege M808, Toshiba Portege M819
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10,8 V (11,1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Toshiba Satellite Radius 15 P50W P55W, Toshiba ChromeBook 2 CB30-B / 11,1V 3400mAh
0,00 ден 0.0 MKD
Green Cell Батерија за лаптоп Toshiba Satellite RADIUS , Toshiba Satellite Radius, Toshiba ChromeBook 2
Капацитет: 3400mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6