• Special Offer on First Purchase
  • |
  • Code : #ASDA44
  • |
  • Get 50% Off
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го пронајдете полначот што го барате?

Погледнете го конекторот на стариот полнач и изберете го подолу  - ќе ги добиете моделите со таков конектор.

Clarico-3 Columans Style 1

5.5*3.0

Димензии на конектор 5.5mm надворешен
3.0mm внатрешен пречник.

Clarico-3 Columans Style 1

3.0*1.1

Димензии на конектор 3.0mm надворешен
1.1mm внатрешен пречник.

Clarico-3 Columans Style 1

2.5*0.7

Димензии на конектор 2.5mm надворешен
0.7mm внатрешен пречник.

Полнач за Asus ZenBook 19V 2.37A, 3.0*1.1mm
649,00 ден 649,00 ден 649.0 MKD
Заменски адаптер-полнач за Asus ZenBook 45W, конектор 3.0x1.1mm
Полнач за Samsung 19V 4.74A 5.5*3.0mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
Заменски адаптер за лаптоп Samsung, 85W 5.5x3.0 конектор
Полнач за Samsung 19V 3.16A 5.5*3.0
750,00 ден 750,00 ден 750.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп Samsung, 5.5 x 3.0 mm конектор, 60W