• Special Offer on First Purchase
  • |
  • Code : #ASDA44
  • |
  • Get 50% Off
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го пронајдете полначот што го барате?

Погледнете го конекторот на вашиот стар полнач и изберете го подолу  - ќе ги добиете моделите со бараниот конектор.

Clarico-3 Columans Style 1

6.5*4.4

Димезии на конектор
6.5mm надворешен
4.4mm внатрешен пречник.

Clarico-3 Columans Style 1

4.8*1.7

Dimenzije konektora su 4.8mm spoljašnji i 1.7mm unutrašnji.

Clarico-3 Columans Style 1

uSB Type

Konektori koji imaju tip USB Type konektor.

Полнач NRG+ за SONY VAIO 19.5V, 4.7A, konektor 6.0*4.4mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
NRG+ заменски полнач за лаптоп SONY VAIO, 90W со 6.0x4.4 конектор