• Special Offer on First Purchase
  • |
  • Code : #ASDA44
  • |
  • Get 50% Off
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

како да го пронајдете полначот што го барате?

Погледнете го конекторот на стариот полнач и изберете го подолу  - ќе ги добиете моделите со таков конектор.

Clarico-3 Columans Style 1

  5.5*1.7

Димензии на конектор 5.5mm надворешен
1.7mm внатрешен пречник.

Clarico-3 Columans Style 1

3.0*1.1

Димензии на конектор 3.0mm надворешен
1.1mm внатрешен пречник.

Clarico-3 Columans Style 1

5.5*2.5

Dimenzije konektora su 5.5mm spoljašnji i 2.5mm unutrašnji.

Clarico-3 Columans Style 1

4.0*1.7

Dimenzije konektora su 4.0mm spoljašnji i 1.7mm unutrašnji.

    pogledaj
Полнач за ACER UltraBook ChromeBook 19V 3.42A 3.0*1.1mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
Заменски адаптер-полнач за ACER UltraBook 65W, конкетор 3.0x1.1mm
Полнач за Asus ZenBook 19V 2.37A, 3.0*1.1mm
649,00 ден 649,00 ден 649.0 MKD
Заменски адаптер-полнач за Asus ZenBook 45W, конектор 3.0x1.1mm
Полнач NRG+ за ASUS 19V 3.42A 5.5*2.5mm
750,00 ден 750,00 ден 750.0 MKD
Заменски адаптер NRG+ 65W 5.5x2.5mm конектор за лаптоп ASUS
Полнач NRG+ за ACER 19V 4.7A 5.5*1.7mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
NRG+ заменски полнач за лаптоп ACER - 90W со 5.5x1.7 mm конектор
Полнач NRG+ за Acer Aspire One A110 A150 D250 D270
749,01 ден 749,01 ден 749.01 MKD
NRG+ полнач за ACER - 19V 3.42A - 65W со 5.5*1.7mm конектор