• Special Offer on First Purchase
  • |
  • Code : #ASDA44
  • |
  • Get 50% Off
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

како да го пронајдете полначот што го барате?

Погледнете го конекторот на стариот полнач и изберете го подолу  - ќе ги добиете моделите со таков конектор.

Clarico-3 Columans Style 1

MagSafe 1

MacBook модели произведени пред 2012 користат MagSafe конектор

Clarico-3 Columans Style 1

MagSafe 2

MacBook моделите произведени од 2012 - 2015 (MacBook Air до 2017) користат MagSafe 2 конектор

Clarico-3 Columans Style 1

Type C

Најновите MacBook модели користат USB Type-C конектор

Полнач NRG+ USB Type C 65W
1.899,00 ден 1.899,00 ден 1899.0 MKD
Стандарден AC адаптер NRG+ за 65W (USB Type-C) - нуди брзо и ефикасно полнење дома, во канцеларија и во движење. Овој полнач од 65 V е компатибилен со лаптопите и таблетите кои поддржуваат ThinkPad USB-C. Има Smart Voltage: технологија која автоматски детектира и испорачува 5V / 2A, 9V / 2A, 15V / 3A или 20V / 2.25A. Полначот се продава без напонски кабел.
Полнач NRG+ за Apple Macbook Pro 85W MagSafe 2 A1424
2.199,00 ден 2.199,00 ден 2199.0 MKD
NRG+ заменски полнач за MacBook Pro Retina Display A1398, MagSafe 2 T конектор 85W
Полнач NRG+ за Apple MacBook Pro 60W MagSafe 2 A1435
2.099,00 ден 2.099,00 ден 2099.0 MKD
NRG+ заменски полнач со MagSafe 2 конектор, за MacBook PRO 13" RETINA display
MagSafe 2 полнач NRG+ за Apple MacBook Air 45W od 2012 A1436
1.899,00 ден 1.899,00 ден 1899.0 MKD
NRG+ заменски полнач за MacBook Air Mid 2012 и, 45W - MagSafe 2 конектор 
MagSafе полнач NRG+ за Apple Macbook Pro 15 17 85W A1343
2.099,00 ден 2.099,00 ден 2099.0 MKD
NRG+ заменски полнач за MacBook Pro A1286, MagSafe 1 L конектор -  85W 18,5V 4.6A          
Полнач NRG+ за Apple MacBook, MacBook Pro 13" - 60W Magsafe 1 A1344
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
NRG+ заменски полнач за MacBook A1181 A1278 A1342  и  MacBook Pro A1278 до крај 2011 - MagSafe 1  A1344
MagSafe полнач NRG+ за Apple MacBook Air 45W A1374
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
NRG+ заменски полнач за MacBook Air do 2012, 14.5V 3.1A , 45W - MagSafe L конектор
Полнач NRG+ за MacBook Type C 61W
2.399,00 ден 2.399,00 ден 2399.0 MKD
NRG+ полнач за лаптоп MacBook конектор Type C, моќност 61W. Полначот е компатибилен со сите MacBook модели кои користат конектор USB Type C.