• Special Offer on First Purchase
  • |
  • Code : #ASDA44
  • |
  • Get 50% Off
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го пронајдете полначот што го барате?

Погледнете го конекторот на стариот полнач и изберете го подолу  - ќе ги добиете моделите на полначи со таков конектор.

Clarico-3 Columans Style 1

7.4*5.0

Димензии на конкетор
7.4mm надворешен
5.0mm внатрешен пречник.

Clarico-3 Columans Style 1

4.5*3.0

Димензии на конектор 4.5mm надворешен
3.0mm внатрешен пречник.

 
Clarico-3 Columans Style 1

5.5*1.7

Dimenzije konektora su 5.5mm spoljašnji i 1.7mm unutrašnji.

Clarico-3 Columans Style 1

5.5*2.5

Dimenzije konektora su 5.5mm spoljašnji i 2.5mm unutrašnji.

Полнач NRG+ за DELL 19.5V 4.62A 4.5*3.0mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
NRG+ заменски полнач за лаптоп DELL ADP-90LD B, 90W конектор 4.5*3.0mm со иглица
Полнач NRG+ за DELL Inspiron 11 series 3000 XPS18 XPS1810 19.5V 3.33A 4.5*3.0mm
750,00 ден 750,00 ден 750.0 MKD
NRG+ заменски полнач за лаптоп DELL Inspiron 11 series 3000 XPS18 XPS1810 - 65W, 4.5x3.0mm конектор со иглица во средина
Полнач NRG+ за DELL Vostro 14 3468 14 5468 15 5568
649,00 ден 649,00 ден 649.0 MKD
NRG+ заменски полнач за лаптоп DELL Vostro 14 series  15 Series - 45W, 4.5x3.0mm конектор со иглица во средина
Полнач NRG+ за Dell 19.5V 4.62A 90W конектор 7.4*5.0mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
NRG+ заменски полнач 90W, конектор 7.4x5.0 mm
Полнач NRG+ за Dell 19.5V 3.34A 7.4*5.0
750,00 ден 750,00 ден 750.0 MKD
NRG+ заменски 65W адаптер за лаптоп DELL, 7.4x5.0mm конектор
Полнач за Dell 19.5V 7.7A 7.4*5.0mm
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Заменски полнач 150 W, 7.4 x 5.0mm конектор
Полнач за Dell 19.5V 6.7A 7.4*5.0
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
Заменски полнач 130W, со конектор 7.4x5.0 mm