• Special Offer on First Purchase
  • |
  • Code : #ASDA44
  • |
  • Get 50% Off
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го пронајдете бараниот полнач?

Проверете ја препораката за полначот за вашиот лаптоп- колку  (А)  и колку (V). Погледнете ја ознаката која се наоѓа на налепницата на долната страна од лаптопот, како што е прикажано на
сл.1 (INPUT DC)

Доколку немате налепница на лаптопот, погледнете ја ознаката на полначот, како што е прикажано на
сл.2 (Output DC)

Полнач NRG+ за Dell 19.5V 4.62A 90W конектор 7.4*5.0mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
NRG+ заменски полнач 90W, конектор 7.4x5.0 mm
Полнач NRG+ за Dell 19.5V 3.34A 7.4*5.0
750,00 ден 750,00 ден 750.0 MKD
NRG+ заменски 65W адаптер за лаптоп DELL, 7.4x5.0mm конектор
Полнач за Dell 19.5V 7.7A 7.4*5.0mm
1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD
Заменски полнач 150 W, 7.4 x 5.0mm конектор
Полнач за Dell 19.5V 6.7A 7.4*5.0
1.799,00 ден 1.799,00 ден 1799.0 MKD
Заменски полнач 130W, со конектор 7.4x5.0 mm