True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го пронајдете полначот што го барате?

Проверете која е потребната декларирана моќност на полначот. Погледнете ја ознаката која се наоѓа на вашиот лаптоп, како што е покажано на слика 1 (INPUT DC).

Доколку немате налепница на лаптопот, погледнете ја ознаката на полначот, како што е прикажано на сл.2 (Output DC)

                         
Clarico-Text Two images
                                         
                                     
Clarico-Text Two images
                                         
                                     
         
Полнач NRG+ за Lenovo i IBM 20V 4.5A 7.7*5.5mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
NRG+ заменски полнач 90W со 7.7x5.5mm конектор за IBM i Lenovo лаптоп компјутери
Полнач за Lenovo i IBM 20V 3.25A 7.7*5.5mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
Заменски полнач 65W со 7.7x5.5mm конектор за IBM i Lenovo лаптоп компјутери

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.