• Special Offer on First Purchase
  • |
  • Code : #ASDA44
  • |
  • Get 50% Off
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го изберете бараниот полнач?

Погледнете го конекторот на стариот полнач и изберете од конекторите подолу  - ќе ги добиете моделите со конекторот што ви е потребен.

Clarico-3 Columans Style 1

7.7*5.0

Димензии на конектор
7.7mm надворешен
5.0mm внатрешен пречник.

Clarico-3 Columans Style 1

5.5*2.5

Димензии на конектор 5.5mm надворешен
2.5mm внатрешен пречник.

Clarico-3 Columans Style 1

4.0*1.7

Димензии на конектор 4.0mm надворешен
1.7mm внатрешен пречник.

Clarico-3 Columans Style 1

square Pin

Konektori koji imaju tip Square Pin.


Clarico-3 Columans Style 1

Type C

Konektori koji imaju tip Type C. (USB konektor)

Полнач NRG+ USB Type C 65W
1.899,00 ден 1.899,00 ден 1899.0 MKD
Стандарден AC адаптер NRG+ за 65W (USB Type-C) - нуди брзо и ефикасно полнење дома, во канцеларија и во движење. Овој полнач од 65 V е компатибилен со лаптопите и таблетите кои поддржуваат ThinkPad USB-C. Има Smart Voltage: технологија која автоматски детектира и испорачува 5V / 2A, 9V / 2A, 15V / 3A или 20V / 2.25A. Полначот се продава без напонски кабел.
Полнач NRG+ за LENOVO G500 G700 T440 20V 3.25A Square Pin
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
NRG+ заменски полнач за лаптоп LENOVO, 20V 65W Square Pin
Полнач за LENOVO ThinkPad X230s X240 Yoga 11 - 20V 2.25A USB Pin
750,00 ден 750,00 ден 750.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп LENOVO ThinkPad X230 X240 X240s Yoga 11 i 11S - 20V 45W Square Pin
Полнач NRG+ за LENOVO IdeaPad 100-14IBY 100-15IBD 100-15IBY
649,00 ден 649,00 ден 649.0 MKD
NRG+ заменски полнач за лаптоп LENOVO IdeaPad 100-14IBY 100-15IBD 100-15IBY 
45W - 20V 2.25A 4.0*1.7mm konektor,
Полнач NRG+ за Asus, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba, MSI 19V 4.7A 90W 5.5*2.5mm
949,00 ден 949,00 ден 949.0 MKD
NRG+ заменски полнач за лаптоп - 90W со 5.5x2.5 mm конектор, компатибилен со лаптоп моделите ASUS, ACER, TOSHIBA, HP, Compaq, FUJITSU, IBM, LENOVO кои користат 5.5*2.5mm конектор
Полнач NRG+ за ASUS 19V 3.42A 5.5*2.5mm
750,00 ден 750,00 ден 750.0 MKD
Заменски адаптер NRG+ 65W 5.5x2.5mm конектор за лаптоп ASUS
Полнач NRG+ за Fujitsu-Siemens 20V 3.25A 65W 5.5*2.5mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
NRG+ заменски адаптер без напонски кабел за лаптоп Fujitsu-Siemens, 65W 5.5x2.5mm конектор
Полнач за LENOVO G500 G700 T440 20V 4.5A Square Pin
999,00 ден 999,00 ден 999.0 MKD
Заменски полнач за лаптоп LENOVO, 20V 90W Square Pin
Полнач за Lenovo i IBM 20V 4.5A 7.7*5.5mm
999,00 ден 999,00 ден 999.0 MKD
Заменски полнач 90W со 7.7x5.5mm конектор за IBM i Lenovo лаптоп компјутери
Полнач за Lenovo i IBM 20V 3.25A 7.7*5.5mm
849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD
Заменски полнач 65W со 7.7x5.5mm конектор за IBM i Lenovo лаптоп компјутери
Полнач NRG+ за Lenovo i IBM 20V 4.5A 7.7*5.5mm
999,00 ден 999,00 ден 999.0 MKD
NRG+ заменски полнач 90W со 7.7x5.5mm конектор за IBM i Lenovo лаптоп компјутери
Полнач NRG+ за LENOVO G500 G700 T440 20V 4.5A Square Pin
999,00 ден 999,00 ден 999.0 MKD
NRG+ Заменски полнач за лаптоп LENOVO, 20V 90W Square Pin
Полнач NRG+ за лаптоп USB Type C 45W
1.016,65 ден 1.016,65 ден 1016.65 MKD
NRG+ полнач USB Type C за лаптоп, со автоматска селекција на напон - 5V/2A, 9V/2A ,15V/3A или 20V/2.25A max.