True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x

Категориja на производ

Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го пронајдете вистинскиот полнач?

Проверете ја потребната моќност на полначот. Погледнете ја етикетата на тетратката како што е прикажано на слика 1 (DC INPUT).

Ако го немате на вашиот лаптоп, видете ја етикетата на полначот како што е прикажано на Слика 2 (DC излез)                         
Clarico-Text Two images
                                         
                                     
Clarico-Text Two images

Полнач NRG+ за LENOVO G500 G700 T440 20V 4.5A Square Pin
849,00 ден 849,00 ден
NRG+ Заменски полнач за лаптоп LENOVO, 20V 90W Square Pin
Полнач NRG+ за LENOVO G500 G700 T440 20V 3.25A Square Pin
699,00 ден 699,00 ден
NRG+ заменски полнач за лаптоп LENOVO, 20V 65W Square Pin

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.