True

Полнач за Asus Eee PC 900 1000 12V 36W 3A 4.8*1.7mm

Заменски адаптер за Asus Eee PC - 12V 36W, 4.8x1.7mm конектор

849,00 ден 849,00 ден 849.0 MKD AD.C12V3A

571,65 ден

  • Период на жалба
  • Конектор
  • Моќност
  • Напон

Комбинацијата не постои.

Додади во корпа

AD.C12V3A AD.C12V3A

Гаранција 6 месеци
Бесплатна испорака за износ над 2.500ден
Испорака за еден ден!

Punjač se prodaje bez naponskog kabla 

Ako vam je potreban, možete dodati poručite posebno

Заменски полнач - адаптер за ASUS Eee PC

  • Излезен напон 12V
  • Излезна струја 3A
  • Моќност 36W

Конектор 4.8x1.7mm 

""

(надворешен х внатрешен дијаметар)

Компатибилни ознаки:

ADP-36JH B, 90-OA00PW9100, HU-120300, EXA0801XA, ADP-36EHC, ADP-36EH C, ADP-36CH B, 90-NGVPW1013, AD820M2, 82-2-702-5168, EXA0801XA, ADP-36EH C, 90-OA00PW8100, 04G26B000450, 90-OA00PW9100, 90-N00PW3800T, 90-N00PW3700T, 90-N00PW3600T, 90-N00PW3500T, 90-N00PW3400T, 90-N00PW3300T, 90-N00PW3200T, 90-N00PW3100T, 90-N00PW3000T, ADP-36EH

Компатибилни ASUS модели:

Asus 90-OA00PW9100, Asus ADP-36EH C, Asus EXA0801XA,

Asus Eee PC 1000, Asus Eee PC 1000H, Asus Eee PC 1000HA, Asus Eee PC 1000HC, Asus Eee PC 1000HD, Asus Eee PC 1000HE, Asus Eee PC 1000HG, Asus Eee PC 1000HT, Asus Eee PC 1000HV, Asus Eee PC 1000XP,

Asus Eee PC 1002HA, Asus Eee PC 1002HAE,

Asus Eee PC 1003HAG,

Asus Eee PC 1004DN,

Asus Eee PC 701,

Asus Eee PC 900, Asus Eee PC 900A, Asus Eee PC 900HA, Asus Eee PC 900HD, Asus Eee PC 900SD,

Asus Eee PC 901, Asus Eee PC 902,

Asus Eee PC 904, Asus Eee PC 904HA, Asus Eee PC 904HD, Asus Eee PC 904HG,

Asus Eee PC MK90H,

Asus Eee PC S101, Asus Eee PC S101H,

Asus Eee PC T101M, Asus Eee PC T101MT,

Asus Eee PC T91, Asus Eee PC T91MT,

Asus Eee Videophone AiGuru SV1, Asus MK90H, Asus R2 Series, Asus R2E, Asus R2H, Asus R2Hv, Asus R33030 

Specifications for Полнач за Asus Eee PC 900 1000 12V 36W 3A 4.8*1.7mm

Laptop Batteries
Период на жалба 6 месеци
Laptop punjači
Конектор 4.8*1.7
Моќност 30W
Некатегоризирано
Напон 12V
This is a preview of the recently viewed products by the user.
Once the user has seen at least one product this snippet will be visible.

Скоро прегледани производи

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.